moje mimiško.

23.11.2009

:qu: ahoj jmenuju se lucie,3x jsem prisla o miminko,ated prozivam to nejvetsi stesti,jsem tehotna a uz mame 16+5.zatim jsem nepocitila zadne pohyby ,asi je to jeste brzy,uz se nemuzu dockat.az mi da o sobe vedet. :C/): ve 12t jsme byly na screninku a vsechno bylo o.k. dneska jsme byly na triple testech tak snad bude vsechno taky dobry.pred vanocema jdu na velky ultrazvuk,tak se tam snad dozvime co to vlastne mame za drobecka :girl: nebo :cc): na ceste.manzel ma uz 2 deti z byvaleho manzelstvi, :girl: uz jsou velky a tesi se stejne jako ja.manza by si pral chlapecka :cc): ale tvrdi ze hlavne at je to zdrave.tak uvidime,jestli uz jsme si tu smulu vybraly ,ated se na nas konecne usmeje to stesti. :|P: tak vsem preju hezke tehulkovani,a drzte mi palecky,ja budu taky. :\x:

Ahoj Luci,

i mne potkalo co Tebe, ted jsem v 8mém měsíci těhotenství kdy jsem čekala s partnerem dvojčátka ale jedno nám zemřelo a já tady musím být pro to druhé. Bojuji, je to těžké ale musíme jít dál. Ted se budem obě těšit na nový život který můžem konečně dát našim drobečkům. Proto Ti držím pěstičky aby bylo vše v pořádku, aby jste byly oba v pořádku a aby se štěstí smálo už napořád. papa Kačka

Ahojky tak ti moc držím palečky aby všechno dopadlo na jedničku.Já jsem v 31 týdnu a první pohyby byly někdy kolem 18 a 19 týdne takže je ještě čas

:\x: :*8*: Ahoj! Moc Ti gratuluju a přeji moc zdravíčka... :)
Já dnes začínám 16tt, pohyby ještě necítím, ale už se nemůžu dočkat!!
Tak krásné těhulkování a vítej mezi Květinkami.. :)

vítám tě mezi květinkami a moc gratuluju k těhu. Musí to být hrozné prožít to co ty,ale už je to za tebou a teď bude vše v pořádku.Moc držím palce. Já jsem 15+3 a zítra mě čekají triple testy tak jsem lehce nervózní. Zatím žádné vyšetření nemám,tak doufám,že je vše v pořádku.
Taky říkám,že je mi jedno jestli bude holčička nebo kluk (ale chtěla bych holčičku :///: ,kluka už mám) ale hlavně ať je v pořádku.
Tak se pěkně opatruj a užívej si,ahojky :a:

3x?Jejdanky,tak to si uzila az az.. :( Jsem moc rada,ze uz je vse ok a jsi stastna.Podobne pribehy me vzdy dojimaji k slzam jak je mi to moc lito.Sama jsem o male prisla v 7tt a ta bolest na dusi byla strasna a ty rovnou 3 :( Uz je to pryc a ted uz budes jen a jen stastna a ja ti to ze srdce strasne moc preju :\x: :h: Ja jsem byla na tom NT ve ctvrtek taky ve 13+6tt a taky vse ok a tam uz nam rekli,ze to bude skoro jise kluk :) Tripeltest ti dopadne dobre,musi :one: Co se pohybu tyce,tak ja jsem je u prvniho syna(3roky)citila az pozdeji nekdy kolem18t a vic a ted jako druhorodicky jsem fakt prekvapena,ze je citim uz kolem 13tt,ale cetla jem,ze druhoridky to tak pry maji,tak nevim..Uzij si to stesti a mej se krasne :a:

Moc, moc držím palce, aby těhotenství dobře dopadlo a i dobře probíhalo, je to krásný pocit, když tě prcek poprvé kopne. Mě už malá kope pod žebra, tam to zas tak příjemné není, ale aspoň vím, že tam je :)

Tak hlavne ze se podarilo !!!! :qu: :qu: Moc ti gratuluju a hlavne bud na sebe opatrna a odpocivej!!! :a:

Tak to jsi úplně nejšťastnější mamina pod sluncem. Gratuluji ti k úspěšnému těhu.Já jsem 16+3 a dnes jsem byla na ultrazvuku.Říkal,že mimi měří celé 18 cm. Už jsou to pěkní čahouni v tomto období. Hezky si to užívej a dávej na sebe pozor. Já už pohyby mám,ale už čekám třetí.U prvního jsem je měla až později.

Ahoj Luci,to mě mrzí,že jsi si musela prožít tolikrát takovou smůlu a pevně věřím a budu Ti držet palce,aby to teď vyšlo a v květnu se na tebe usmálo zdravé mimčo. Koukám,že máme stejný termín porodu 5.5. :qu: . Já jdu na triple test až 11.12.,tak snad to bude OK. Nám by taky už toho 11.12. mohli říct,co čekáme. Už máte vybraná jména? Zatím se měj a pozdravuj mimi :\x: .

In reply to by mimilinko

ahoj dekuju budu ti drzet taky palecky :s: .jmena mame vybrany,ocividne jsme se hned shodly ,coz unas neni zvykem. :cc): leošek,a :girl: anetka.nechtely jsme zadny ty moderni ,me se to nelibi,takovy ty typu sandra a tak. :jawdrop: my jdeme na velky ultrazvuk 23.12,tak to bude dokonale prekvapeni .manzel rikal ze uz tam zadnej :*8*: nebude,prej me bude vysetrovat uklizecka,blbec jeden :c: .takhle si zeme utahuje porad,srandista.ale mi mu to vratime az bude chodit do prace a nahlave bude mit prilepene vicka izolepou,aby se mu nezavrely jak bude ospalej :C]]: :C]]: .jsem zvedava co cekame :||): ,uz se tesim az ho zas uvidim :\x: .tak at ti to dobre dopadne,apreju hezke tehulkovani. :a:

koukam že jsi zatim moc štěsti nemela tak ti přeji aby ti to aspon tentokrat vyšlo a hlavně at jste oba v pořetku a zdravi :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka