Kontrola 25+

23.11.2009

Ahoj holky, tak jsem právě dorazila s kontroly, váhově už jsme trohcu na před říkala p. doktorka, ale u dia je to prý běžný už vážíme 1kg, mazec co! Jinak pokud se mi zadaří tak Vám vložím cca 14 dní staré fotky z 3d ultrazvuku, pookusím se, pokud tam nebude, tak my to nejde, tak se kdyžtak nezlobte! No na další kontrolu jdu 21 prosince, tak jsem zvědavá, jak zase vyrosteme! Jinak je prý vše o, tak to jsem moc ráda.

Tak hlavně, že je všechno v pořádku :one: a ta váha je u dia opravdu vždycky větší, taky tě budou hlídat a aspoň máš jistotu, že tě nenechají přenášet :n: :one: :a:

Ahoj, tak to gratuluju, to je vydařený kousek. Tak jen tak dál, hlavně hodně zdraví a pohody :dance:

tak to je teda pořádnej boban, asi mu u maminky chutná :a\|: . Ale to vůbec nevadí, moji kluci taky měli teď na poslední kontrole víc, tak uvidíme příští týden, třeba tě ještě trumfnem :s:

Tyvado gratuluju kilecko to je krasne ja ani nevim kiolikn malej vazi vim jen ze jsme taky o tyden napred,takze misto 23tt je malej velkej na 24tt :dance: :a\|: :a\|: :a\|: :a\|: ze bysme moc papkali??!!Opatruj se a papa :a:

In reply to by Nikkys

No mě příjde, že ani moc nepapkám, tak normál, ale doktorka, říkala, že tím že mám cukrovka, tak to dítě bude větší, takže budu dooufat, že to nebude až tak hrozný, snad, jinak budeme mít malýho obříka, ale co kdyžtak budeme rodit trochu dřív! :-)

Tyyy jo tak to uz jste teda macci oproti nam, ale mas pravdu ze tim jak jsi dia tak je to bezne. Hele ten obrazek otevri v obycejnym malovani a dej ulozit jako a znova ho uloz, on se zmensi tak ho budes moct vlozit - my ho chcemeeeeee videt!!

In reply to by Lucik P.

No to jsem velcí, říkáme že budeme mít malýho obříka. :-) No ta fotka my tam nejde ani, tak zkusím říct, manžílkovi, ale asi až zítra, dneska nevím kdy dojde, tak třeba my to tam pak nějal upraví a já tam fotočku vložím!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka