Bolí vás třísla????

23.11.2009

Ahoj tetičky.
Už tak 4 dny mě bolí třísla. Je to pocit, jako bych celý den posilovala a měla hódně namožený svaly.... Může to být třeba tím, že by se Kubíček posouval níž do pánve???

Ahoj...tak to tě zklamu....Kubíček je pravděpodobně pořád tam kde má být...já mám za týden termín a třísla (nebo jak já říkám slabiny) mě bolí už asi 3 týdny. Je to hnusná otravná bolest, a podle internetu, knih i doktora je způsobena tím, že tělo se ti začíná připravovat na průchod dítěte, pánev se rozšiřuje a kyčle se jakoby vychylují. Bolí mě to pořád a mnohdy to není jen taková obyčejná bolest ale vyloženě vystřelující nebo bodající bolest...jednou jsem z toho šla až do kolen jak jsem se lekla :$$: ale nic se nedělo. Obrň se trpělivostí :a:

Ahoj, já měla křeče do stehen, to nikomu nepřeju. Dost to bolelo. Vždycky jen párkrát za den. Měla jsem hodně těžkej břich - hóóódně vody, že si z toho na sále až dělali legraci. Manža měl tu moji vodu nasáklou až ke kolenům jak coural nohavice po zemi. Po porodu tam museli vytírat... :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka