Prosim kam pro kratkodobu neschopenku kvuli tehot. nevolnostem?

23.11.2009

Holky, prosim vas, zacina to byt s temi mymi nevolnostmi nejak horsi, tak jsem si rikala, ze bych se taky na praci mohla aspon na tyden vybodnout. Ale vubec nevim, neschopenku mi musi napsat gyndar nebo muzu i k obvodakovi? Nechci totiz neschopenku z gyndy, aby to v praci hned vsichni neresili. Predem moc diky za vase rady :a: :k:

Tak holky už ti tady poradily, takže už nevím, co bych ti tak poradila, i když bych ráda, abych vypadala taky chytře :s:

In reply to by LillaX

:c: nevadi, i prispevek se ceni :C]]: Musim to jeste nejak promyslet, protoze zitra si musim jeste vyridit prodlouzeni pracovniho povoleni a nechat si doplnit nehty (smrtelne dulezite, ale kdyz me to roste jak bambus :s: ), tak asi k :*8*: naklusu ve stredu a budu mu muset nejak vysvetlit, ze chci povolit pri neschopence odjezd do Prahy, protoze milacek tam ve ct rano odjizdi a ja tady sama teda nebudu :n: no nemame to holky lehky :s:

ahoj, klidně můžeš k obvoďačce...
předem jí zavolej a domluv se sní-aby jsi mohla jít přednostně. Jako těhulka nato máš nárok.

Ahojky Eemily rekni si o ni na gynde nebo pripadne u obvodaka, ale tam byhc nelezla at jeste enco nechytis.... ja kazdopadne prvni 3 tydny nez bylo trosku jasneji v praci rikala ze jsem doma s gynekologickym zanetem tkaze by sis mohla vymyslet neco takoveho.... drzim palecky at pochodis

In reply to by žabičkax

No taky se mi prave k obvodakovi moc nechce, ale zatim to vypada, ze jsem odolna (tukam) - kazdy den jsem v metru s asi 20 miliony lidi a zatim odolavam. Predstav si, ze muj sef, ktery sedi naproti mne v kancelari uz se mne dokonce zeptal, zda jsem tehotna (je hrozna drbna a takova polovicni zenska:s: ), a vydedukoval to jen z toho, ze jsem prestala chodit cvicit a zminila se, ze hledame tady ve Vidni vetsi byt :s: , takze tomu by to bylo uplne jasny. No smala jsem se a zapirala. On by to teda vubec nebyl problem, nejsem ve zkusebce ani nic podobneho, jen to proste nechci jeste rika, kdyby se neco potentilo.

In reply to by eemily

jasny tak to chapu ja take proto tvrdila ze jsem se zanetem jen sem byla jeste ve zkusebce ke vsemu a pak proste po trech tydnech sem to kozultovala s dr mno a ta rika ze to mam uz rict ze donekonecna to nepujde drzet a beztak zkusebka se mi presuila tou neschopenkou a bylo jasne ze se zpet nevratimt akze sem jim rekla ze sice zanet je vylecen ale ze jsem tehotna a hotovo..... mno jak chces i kdyz ted se drzis radci byhc k obvodakovi vazne nevlezla....
tedy to je sef pekny mno ale zase ty nema szadnou povinnost mu to rikat ze? Takze hoooooodne stesticka at zvolis tu nejstasnejsi cestu ju? :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka