test

23.11.2009

Ahojky chtela jsem se zeptat už dva dny je mi strašně špatně. furt mam pocit jako bych chtela zvracet a rano zvracim. A prsa me strasne boli. Myslite ze bych mohla byt tehotná? Jsem 27.d.c a ms chodi tak 31 d.c. Dnes rano jsem si delala testík a na něm byla jen jedna čárečka. Myslite ze bych mohla byt tehule i kdyz se mi tam jeste nic neukazalo?

Ahojky mě testík ukázal dvě // první den zpoždění..a nebyla úplně slabá,ale ani zase tak silná..věřím,že testovat se o pár dní dříve před ms tak tam nic nebude..tak neztrácej hlavu a zkus až v den vynechané ms ju? ;)

Ahoj Renatko, spatne ti muze byt i z nerviku, psychiky, ale pokud te normalne prsa neboli nebo boli vyrazne min, tak to bych brala jako velmi pozitivni!!! U mne to byla taky uplne prvni vec, ze vice nez tyden pred Ms me zacaly pobolivat prsa, o kterych normalne vubec nevim. A na testik je brzy, testovala bych nejdrive tak den po vynechani Ms!!! drzim palecky :one: :\x:

:///: ahojky,mě test ukázal // už 4 dny před ms a zvracim každé ráno.zkus test ještě později,uvidíš.... :qu: přeji hodně štěstí :qu: :$}:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka