zvedání hlavičky

23.11.2009

Ahojky mamiky srpňačky !!! :a:

taky nám teď byli 3 měsíce (viz. foto ) a mám dotaz, jak jste na tom se zvedáním hlavičky. Jí mám v tomto směru lenošného klučíka a vůbec se mu do zvedání hlavičky nechce. Na bříšku se mu nelíbí, vždycky chudáček zaboří hlavičku a rozpláče se :^O^: . Začínám být z toho zoufalá.

No tak koukám,že foto neeeni :00:

Každé dítě je jiné... My teda na bříšku zvedáme hlavičku hooodně aktivně, je mu tak snad líp jak na zádíčkách, už zvedá hlavičku i v leže a sem tam se i převrátí ze zádíček na bříško, ale to zatím jen zřídka... 3měsíce nám budou za 2 týdny. Opravdu vůbec nezáleží na tom, kdy co které mimčo dělá, každé to jednou zvládne a buď dřív či později...Být na tvém místě bych to vůbec neřešila... Pokud ti nechce na bříško, zkus ho dávat na bok jakoby na protišokovou polohu a postav mu před očíčka hračky, bude mít aspoň motivaci... Všechno půjde, neboj ;-)

to je celkem bezne ze se detem nelibi na brisku, tak mu zmen prostredi, nech ho past na svem brise, nebo na tygrika, nebo ho zvedni jakoby nad hlavu a tak bude trenovat...

Ahojky, tak naší malé se na bříšku taky nelíbí a vzteká se na něm, ale hlavičku zvedá, zkus s ním třeba cvičit na balónu, na něm se většinou mimčům libí a vydrží na něm dýl než na zemi, důležitý je aby mělo mimčo dobře srovnaný ručičky a nemělo by ležet na moc měkkým povrchu, to je jako by tebe někdo nutil dělat kliky na posteli, taky by to bylo pro tebe těžší než na zemi. Tak ať se brzo začne dařit :#~:

In reply to by petulik133

moc díky za radu ...to budu muset balón pořídit :( , protože ho nemám, zkusím ještě na tygříka a uvidíme. Vzpomínám si, že jsem si s Tebou dopisovala ještě před porodem o porodnici a rozhodovala si se mezi Polní a Bohunicema, jak ses nakonec rozhodla? Já byla v těch Bohunicích pokoj jsem měla nakonec po 2. Takže super!!!!

In reply to by Jirula

Jo jo vzpomínám si :) já nakonec na Polní a super, byla sem moc moc spokojená byla sem na pokoji s jednou kočkou a super, akorát sem se trefila do naprosto plnýho stavu, takže místo na novorozeneckým sme byly na gyndě, ale fakt bomba a sestřičky a doktoři byli úžasní.
Jo jo zkoušej to na i na toho tygříka nebo si ho polož na svoje bříško jak psala Danzynka. Uvidíš že to půjde :one:

In reply to by petulik133

jo, já myslím, že ten plnej stav byl asi úplně všude, protože když mě přijímali, tak se rozmýšleli, koho si tam nechají a koho ještě pošlou domů, v tomto docela hrůza, protože jsme všechny bojovali o to, abychom tam zůstaly a měly to konečně za sebou :||): .
A odkud že si? Z Brna myslím ne, že?

tak zkuste ten velky nafukovací míč. Nám asi pomohl. Protože tak se mal taky nechtělo, ale teď už krásně a když má náladu, tak vydrží i hodně dlouho. Z kraje se ji nechtělo ale vůbec, jak píšeš zabořila hlavu do podložky a řev a s nějakým zvedáním hlavičky konec. Třeba to přijde samo od sebe,a le ten míč by mohl pomoct. :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky