Napadeni rotvajlerem

20.11.2009

Holky jdu se podělit o hrůzný zážitek, včera kolem 20.00 jsem vzala hafáka a šla ho vyvenčit a vlastně i mamce naproti k autobusu, měla před noční tak že se staví, najednou v Hodoníně naproti hlavní pošty Maxík čuchá v trávě a mě začal obtěžovat nějakem floutek, tak sem ho odbývala a najednou se otočím a na hlavní stál obrovskej rotvajler, bez vodítka, obojku a náhubku. Já už viděla Maxíka na cucky, naštěstí ten floutek se ho snažil zastavit a já hned volala policajty, krve by se ve mě nedořezal, Max na něho ječel jak šílený a ten se chvilkama rozbíhal jak kdyby ho chtěl sežrat, naštěstí to bylo u jednoho domu tak sem vzala Maxa do náručí a snažila se dostat do toho vchodu, asi anděl strážný mi otevřel dveře. Zachvilku přijeli policajti i s majitelkou, prej jí už asi 4 krát utekl a tak si ho vklidu odvedla a ani se neomluvila, já na ni teda přes ty dveře ječela jak pominutá. Fakt jsem takový strach hodně dlouho nezažila a nepřála bych to nikomu. Ten pes byl asi naštěstí klidas, jinak by Maxa sežral a mě taky, díky bohu za toho floutka co mě otravoval, nebýt jeho asi zblázním.
Ani si nechci představit, že chodím ven i s kočárkem, nebo malým v nosítku a on by jim zase utekl. Jdu si koupit alespon pepřák, kdybych ho zas potkala.

Tý jo, fuj, to je šílený, já úplně nenávidím na volno puštěný psy a ještě jejich pitomý páníčky, kteří si dovolí říct, že on přece nic nedělá. To bych si netroufla říct ani o našem psoví. Hrábnout mu může kdykoliv a kousne.

Ahoj, tak to jsi měla otřesný zážitek, úplně tě chápu, já vůbec tady z takovejch psů mám dost nahnáno. My máme Maltézáčka a je to asi měsíc jsem vzala malou do kočára a pejska ven, no a jak se tak procházíme, tak najednou vidím, že tam kousek od nás pobíhal Pitbul bez koše a bez vodítka, majitele jsem široko daleko neviděla. No srdce jsem měla až v pr...i, hned jsem otočila kočár a pádila si to co nejdál od toho psa. Neb náš bílej miláček začne štěkat na každýho pejska, tak jsem se jen modlila, aby ho nezblikla, měli jsme taky štěstí, že s ho ta naše nevšimla a šupajdili jsme pryč. Pak jsem koukala a majitelka si to štrádovala za psem, ale byla od něho minimálně na 200 metrů!!!!!!! Já hlavně nechápu, že někdo tady takový s prominutím hovada pouští bez náhubku a bez vodítka :jawdrop:

In reply to by Jajda007

já mám bígla a ten taky štěká na každého psa i když je o mer větší než on. Ted už s pejskem a kočárkem ven nikdy nejdu, co když jim zase utče. Koupila jsem si pepřák a nosím ho aj když jdu vynést koš. Je to hrozný, prej vždycky dostanou 1000,- pokutu, zaplatí to a pak jim pes stejně zase uteče. Kdybych měla zbrojní pas tak ho zastřelím!!!!!!!!!!! Ve vyhlášce je, že větší pes musí mít náhubek i když je na vodítku. Policie by to měla víc hlídat a pokud se to opakuje tak dát pokutu 10 000,- to už by si ta kráva toho psa hlídala líp.
http://www.prckoviste.cz/luxil

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka