Nevím si rady

23.11.2009

Tak já fakt nevím jestli mám blbou odsávačku nebo málo mléka,ale vždycky se mě podaří odsat maximálně 40ml. a někdy ani to ne.Po hodině to zkusím a odsaji jen pár kapek.Už jsem fakt hotová.Přitom když si prso zmáčknu rukou tak mlíko stříkne,může to být tou odsávačkou?!?!?!Za jakou dobu od odstříkání zase odstříkáváte?????Prosím poradte :+^*:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ne ne tu 40ml odsaji mezi kojením zkouším z pravého i levého prsa,ale zároven mám strach abych měla co dát malé(dva měsíce)Kojící čaj piji a prsa nahřívám.Dokonce jsem zkoušela i pytlík s peckama na prdáky :s: :s: asi je to tou odsávačkou :\/:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

medely taky,ale mechanickou pákovku novinku harmony jsem s ní mooc spokojená..je pravda,že když chceš odsávat často,tak je lepší elektrická,ale já jsem i velkou krizi překonala s pákovkou a odsávala jsem po každém kojení ve dne v noci...

http://www.prckoviste.cz/kekulinka

In reply to by kekulinka

Chci odsávat jen taky když potřebuji někam jít,takže do té elektrické jít nechci,hlavně kvůli penězům :00: a prosím tě kolik stála ta tvá.Máš ji z lékarny nebo z netu :+^*:

Já jsem na tom při odsávání podobně.Tak mám vedle sebe malou,a dám jí napít,ona mi to mlíko přitáhne.Klidně několikrát po sobě.Já tedy neodstříkávám.Jen když někam musím,aby měla co jíst,ale to zatím bylo jen jednou :) Jinak jsem si koupila Nutrion,mají po jednotlivých dávkách,kdybych někdy nebyla hned doma,zatím to dávala mami jenom jednou.Malá vypila 4é,bylo to hodinu po jídle,spíš si chtěla cucnout :k:

Ahojky, já jsem taky měla dny, kdy jsem skoro nic neodsála a dny, kdy to ze mě stříkalo samo. Zkus počkat třeba půl hodinky, mlíčko se trošku dotvoří a třeba to půjde líp. nemůžeš mít horší spouštěcí reflex? Ona to pak ta odsávačka tak dobře nespustí, jako když zmáčkneš rukou ty body na tom dvorci té bradavky....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka