Pozná mě miminko v bříšku?

22.11.2009

ahojky holky :a: tak dneska mě miminko strašně potěšilo :\x: ještě když jsem ležela,tak jsem byla na boku a hladila jsem si bříško a miláček mě začal hladit zevnitř :e): fakt to bylo hlazení,tak jsem volala na mamku,vyměnily jsme ruce a miminko jí nakoplo :^O^: a tak jsem tam dala ruku zase já a zase hlazení :C]]: Myslíte,že je možný,že mě pozná?

je to super pocit citit to stvořeníčko v bříšku a řekla bych že pozná kdo ho hladí říká se že když ho hladí maminka tak miminko cítlí, jak to říct, teplou ruku a když někdo jiný tak ho to studí. Já myslím že na tom něco bude. Moje malá řádí hlavně večer. Někdy už toho mám dost a pak si vzpomenu na to než jsem otěhotněla a na co jsem se dost těšila a jsem ráda že ji cítím. Užívej si toho.

ja myslim že tě pozna u nas to bylo podobny , když tata přišel s prace lehl si mi do klina štuuchl do břiška a za chvili di sebe tak huzně štouchali a "kopali" a to i přes to že třeba celi den byl pokoj
byt tebou tak si tyhle chvile uživam a hladim břiško kdykoliv to de :c:

myslím,že pozná tvůj hlas, atd. a že ti odpovídá, hladila bych ho častěji :), ať navážete hezký vztah..ještě,, než se narodí!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka