Kalendář z Vašich fotografií

23.11.2009

Ahoj holky .....dělám doma kalendáře z vlastních fotek . Je to originální dárek ,který zatím nikdy nezklamal. Dělám je už dlouho , akorát jsem je vždycky nosila na kroužkovou vazbu do vazárny ,ale když mě tam zkazily poslední 4 kalendáře ( umazali mě přední strany) tak jsem si pořídila vazače domů. Moc mě to baví a kdyby jste náhodou některá chtěla udělat kalendář tak mě pisněte na mailik ANNAHRADKOVA@seznam.cz a domluvíme se.

Tady hážu odkaz na poslední 2 kalendáře co jsem dělala minulý týden.Doufám,že se Vám budou líbit.

http://picasaweb.google.cz/andulka025/KrouzkovaVazba?feat=directlink

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky, ty kalendáře jsou fakt úžasné. měla bych zájem také o jeden, možná o dva, ale to budu vědět až o víkendu - nebyl by to problém, když bych ti písla o víkendu - stihla bys to do vánoc? jo a ještě bych se chtěla zeptat, jak je ten kalendář veliký - jaké má rozměry? díky

Ahojky,já bych měla taky velký zájem. Ale budu mít profi fozky až 1.12., stihlo by se to do vánoc??? A kolik asi jeden kalendář stojí? Děkuji moc za odpověd..monika

white_tie (neověřeno)

In reply to by Monička.Brno-střed

Já myslím, že snad jo, když udělá každý večer jeden kalendář, tak se to zvládne, myslím. Vem si, že je to chvilková záležitost - je to aktuální tak listopad, prosinec, leden - na rok 2010 a pak až zas za rok. Ale myslím, že jako přivýdělek je to dobrý nápad. Dá se tak vlastně zpracovat cokoliv, třeba i ta CeWe fotokniha - tohle vědět,t ak jsem to u ní taky nechala udělat, ale už pozdě, už ji mám hotovou a objednanou. Ta cewe fotokniha bude aktuální vždy - někomu na narozeniny a tak..

www.white-tie.rajce.idnes.cz
www.prckoviste.cz/maxmilian

HOLKY TEDA VY JSTE MĚ ZASYPALY ,ALE JÁ JSEM MOC RÁDA , ŽE SE VÁM LÍBÍ A MÁTE O NĚ ZÁJEM .JÁ TED MUSÍM ODJET NA CHVÍLI TAK KDYBY JSTE NĚCO POTŘEBOVALI VĚDĚT NEBO MĚLI ZÁJEM TAK MĚ PISNĚTĚ NA MAIL ANNAHRADKOVA@seznam.cz

Moc vám děkuju

Ahojky to je teda super! Ja zrovna resim ze chci udelat kalendare pro moji rodinu,celkem tri...na netu jsem si nasla ze jeden stoji 240kc,coz je docela dost a ted se tady objevi tvuj odkaz :one: :one: :one: Bomba!!! Myslis ze bys mela jeste cas i na ty moje tri kalendare? potrebuju to jak jinak nez do vanoc:) Chtela bych stolni kalendare!

In reply to by Misutka

Ahojky ten kalendář zas netrvá dlouho , nejdýl trvá upravit fotografie . A do vánoc je moc dlouhá doba .....já jsem schopná do týdne ti ho poslat akorát je jeden malej problém.....já dělám kalendáře na pověšení ...stolní kalendář jsem nikdy neděla ,ale popravdě jsem ho chtěla taky začít zkoušet . Fotky mě můžeš poslat ,a já se stím zkusím poprat ..jestli mě dáš tu důvěru .kdyžtak mě pisni na mail a domluvíme se

In reply to by andulka.25

Kdyz tak premyslim,tak mozna bych brala i ty na poveseni...at si to zapichnou kam chcou,to uz neni moje starost :s: At se s tim netrapis ;) Co se tyce upravy fotek tak ja bych ti je poslala uz upravene jak bych chtela ja,pokud by ti to nevadilo :) Samozrejme velikost si muzes poupravovat...ale ruzne ramecky a obalky si udelam...taky me to totiz hrozne bavi :///:

Ahoj andulko. To je krásný a bezva tip na dárek. Taky bych ráda využila tvé šikovnosti. Protřídím fotečky a pošlu Ti je na mail. Zatím děkuju moc. Eva

Jsem moc ráda ,že se Vám líbí , škoda , že jsem si je nefotila všechny co jsem kdy udělala...........nejhezčí jsou když chcete pro někoho staršího....třeba rodiče prarodiče ze starých černobílých fotek,které mají třeba ohnuté nebo pomačkané rohy ..to je něco krásnýho ..to nepotřebuje ani žádnou úpravu.

Moc se těším na Vaše fotečky

Ahoj, taky bych měla zájem. Začnu vybírat fotečky a pošlu ti je. Chtěla bych to pro manžela, něco jako, jak to začalo, před svatbou, svatba, těhu, díky moc. Fotečky označím od jedničky do 13. Děkuji.

ahojky,zrovna včera jsme se ségrou přemýšlely,že nafotíme naše malé a dáme to babičce k Vánocům,takže se s ní domluvím co a jak a určitě se ti ozvu.

In reply to by JaMiOn

Potřebuju minimálně 13 fotek -jednu na hlavní stránku ,ale když jich vybereš víc a pošleš není to naškodu ...já to poupravím a pak ti pošlu na ukázku vzor ,jestli se ti tak líbí.

Ahojky holky za 150 kč a posílám je na dobírku ..................jsem ráda , že se Vám líbí .Na mail by jste mě poslali fotky a já bych Vám pak poslala pár vzorů kalendář na výšku,na šířku..s jednou fotkou ,nebo se dvěma ..pak by jste si vybrali .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka