ovulka

23.11.2009

Ahojky holky,jsem dnes 14DC v pátek jsem objevila krásný hleník,takže hurá na :*O*: ve středu jdu na kontrolu k doktorce,takže si nechám potvrdit probíhající ovulku a šupneme s přítelem do :|-|: a opět budu doufat,že se zadaří.Přeji všem snažilkám hodně štěstíčka :one:

Zuzi, já myslím, že ovulka mohla být už o víkendu. Máte ho prosnažený? A nejlépe ob den, ať stihnou dozrát spermijky :one: Ve středu se těšíme na pozitivní zprávičky :\x:

ahoj zuzi,
tak ti přeji aby Vám to vyšlo. Já brala clostík na ovulku, měla krásný hleník, a doufala že vysněná ovulka konečně přišla. Ale pan doktor mi řekl na UTZ opak, folíky jen 10mm a to by 12DC měli být už aspoň 20mm :( . Takže opět bez ovulky. To ale není tvůj případ, tak šup šup :*O*: . Hodně štěstí :a:

In reply to by martulaasek

ahoj Martulko,to je mi líto já mám hleníky ukázkové každý měsíc ale vlastně nevím jak mám velký folíky.Doktorka mi říkala,že hleník je pár dní před ovulkou a většinou mě pak začnou bolet vaječníky jak prasknou folíky a to je ten správný čas ale zatím mě nic nebolí a hlavně když to bolí,tak nemám moc náladu na snažení :\/: Přeji hodně štěstíčka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka