očkování-ano či ne???

23.11.2009

Přeji pěkný i když upršený den všem. :) Dostala se ke mě informace, že se budou očkovací vakcíny proti prasečí chřipce nabízet i těhotným ženám ve 2 a 3 trimestru. Nevím, jak bych se měla rozhodnout, pokud by oslovili i mně. :? Je to celkem svízelná situace... jestli podstoupit očkování a být v obavě o miminko,aby se mu nic nestalo........ nebo se nenechat očkovat a obávat se nákazy a případných komplikací, které nemusí být malé..... :O
Jak by jste se rozhodli vy? Nejspíš nás to čeká všechny........
Děkuji za vaše názory. L.

Ja jsem se take nemohla rozhodnout, zda se nechat ockovat nebo ne. Ale pak jsem si rekla, ze to nebudu riskovat,protoze nevim co by to udelalo s miminkem. radeji omezim akce jako je mikulasska na kterou chodim uz radu let a strom na Staromaku. Chodime s pritelem na prochazky a max. nakupovat. Je to sice k zblazneni sedet doma´, ale aspon mam malou jistotu, ze tu chripku nedostanu.

Ahoj do očkování bych nešla :n: , myslím že i my těhulky jsme schopné se ubránit vitaminy a já osobně si myslím, že je to moc nafouklý, každý rok je chřipková epidemie a každý rok na opravdouvou chřipku umírají važně a dlouhodobě nemocní lidé jen tentokrát se to jmenuje prasečí :pig: chřipka tak jsou toho plné noviny a zpravodajství, a vemte si že dost lidí při očkování na obyčejnou chřipku hned onemocní ://: a to je to očkování řádně prozkoušené, nikdo neví co by se těhotný stalo kdyby se nechala očkovat něčím co se narychlo dovezlo a není to vyzkoušené...

Včera jsme se o tom bavili s mamkou. Ona pracuje pod ministerstvem vnitra a prý jim na ministerstvo poslali dost vakcín, ale papaláši je odmítli a tak "systémem padajícího hovna" dopadli až na agendu mamky. Já si myslim, že z nás chtěj okorát dělat laboratorní myši. Lékaři, lékárníci, papaláši, nikomu se do očkování moc nechce. Proč asi ? ;)

Ani omylem ;) naši jsou doktoři tudíž ta první skupina které se to týká a očkovat se nenechají... vakcína je vyráběná na rychlo, není až tak moc vyzkoušená a nikdo neví, jakou budeš mít na očkování reakci ;)
A i sami doktoři říkají, že spousta lidí prasečí chřipku prodělala aniž by o tom věděla (měla průběh jako normální chřipka) a pokud někdo umřel, tak měl většinou nějaký další komplikace k tomu (jako u běžné chřipky)
Důležitá je prevence - vitamíny, nelozit mezi nemocný a do míst, kde je hodně lidí a dostatečně spát ;)
http://mimiskuv.blog.cz/

Ahoj musím souhlasit, upřednostňuji pestrou stravu na ovoce a zeleninu a rozhodně bych se očkovat nenechala. Každé očkování je zásah do organismu a já bych neriskovala. Nehledě na to že prasečí chřipka ohrožuje na životě jen chronicky a dlouhodobě nemocné lidi.

Ahojky a kdepak ses to dozvedela?Ja o tom teda jeste neslysela a teda vubec nevi jak bych se rozhodla,jsem 24tt a snazim se vyhybat prelidnenym mistum,ale stejne....izolovana porad doma byt taky nemuzu :$$:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka