Musím do nemocnice - ale co s prckem???

22.11.2009

Prožívám ted dny plné hrůzy - o prázdninách jsem začala brát Azalii,pak jsem začala dost krvácet,Azalii samozřejmě vysadila,ale krvácení zůstalo a přidaly se velké bolesti při menzes. Dr mi pak na UTZ našla něco skoro 3 cm v děloze,neví,co to je a musí to ven. Samozřejmě jsem vše zpočátku viděla v nejhorších barvách,přemýšlela,co by bylo s Tomískem,kdyby....ale pak jsem se zvetila a snažím se myslet pozitivně,snad to nebude nic vážného...Jen jsem ted zjistila,jak jsem obklopená lidmi a přece sama :r: Po doktorech jsem jezdila s Tomčou - bude mít 7 měsíců,nechápali,že ho nemám kam dát... :n: Přítel zatím žije a pracuje v zahraničí - máme půjčku na barák,jezdí tak jednou za 2 měsíce na 10 dní,staršímu klukovi bude 17 - má svoje zájmy a školu,mamka byla v pohodě,ale měsíc před porodem mi umřel najednou táta,nikdo to nečekal :n: ,no a mamka je od té doby mimo,snažím se jí pomáhat,ale ona celé dny jen spí nebo prostě vůbec nevyjde z ložnice,ted teprve občas mrkne na malého,ale hlídá ho tak hodinu,než nakoupím,je to těžké pro nás pro všechny...tchýně je naprosto šílená,málem nás s přítelem rozeštvala,musel jet místo pro nás do porodky za ní do Ostravy,nedávno jsme se jí snad úspěšně zbavili- málo jsme kolem ní skákali a nabídla jsem jí JEN vepřové řízky - prý na ní chci šetřit :? ,takže nám ráno hodila na stůl CD s fotkami Tomíka - prý je nechce,že na nich stejně není ona a odjela :dance: než takovou - to radši žádnou :n: Jenže pak se mi v nemocnici diví,že nemám kam dát prcka :n: ,nabídli mi 2 možnosti: buď ho někam na den a noc dám,anebo si zaplatím nadstandart a vezmu si ho k sobě - samozřejmě jsem volila tuto možnost,ale moc si nedovedu představit,jak se tam toho půl dne o něj mamka postará (doufám,že se proberu a že to nic vážného nebude :n: ),mám prostě nervy v kýblu :sick:

Kliknutím vložíte smajlíky:

V takovéhle situaci by měl být syn naučen pomáhat. Je mu už dost na to, aby to zvládl. Já mám syna sice o tři roky staršího než ty, je mu 20, ale miminko mi hlídá pořád. Ode dne, co jsem přijela z porodnice musí hlídat. Miminku bylo 8 dní a potřebovala jsem nakoupit, tak jsem dítko nechala doma a syn dohlídnul. Teď je mimču 8 týdnů a klidně nechám i 2-3 hodky a vím, že se nemusím bát.
Taky to zkus, nemůžeš být úplným otrokem, to se taky můžeš jednou sesypat, když nemáte taťku doma. A dítko už máš dost velké, tak se snad nemusíš bát. Držím pěstičky.

ahoj, já bych volila variantu aby se o malýho postaral syn. Myslim si že už je ve věku, kdy to zvládne. sebou do nemocnice bych ho nebrala-když budeš po operaci-těžko se o něj budeš starat. Nevíš jak ti bude.

kdyby jsi potřebovala nějak pomoct, koukala jsem že jsi z JMK, tak bych Ti ráda pomohla. Já mám syna 8 měsíců. Jestli budeš chtít, klidně písni Martina

In reply to by zavoma

jmenuje se to tady Mokrá-Horákov, vážně, kdyby jsi potřebovala napiš, já jsem i docela často v Brně. Jinak Ti moc držím pěsti a věřím že to nic nebude. I kdyby jsi chtěla pokecat písni, ju?

Nemas to jednoduche, ale zkousela jsi o svych starostech promluvit se synem? Ja myslim, ze v 17 uz ma dost rozumu na to, aby vedel, ze nekdy je potreba rodicum pomoci. Navic si dokazu predstavit, ze v ocich kamaradek stoupne, kdyz rekne, ze mama je v nemocnici a ze na sebe vzal to brime se na par dni postarat o brasku. Zalezi zamozrejme taky na tom, jaky mate vztah mezi sebou.

Mame by to zase mohlo pomoci se zvetit a dat se dohromady, kdyz ji takto zamestnas. Tam bych kazdopadne poprosila syna o dohled...

Preju kazdopadne vse nejlepsi a at to mas vse brzy za sebou.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka