Těhotenské oblečení

23.11.2009

Ahojky všechny maminky chtěla jsem se vás zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s nákupem těhotenské módy jde i teda hlavně o rifle někde v Brně nebo Vyškov popř. Kyjov. Začíná mě totiž pěkně táhnou i bokovky a musím je nosit rozeplý a přes ně pásek:)Děkuji moc za vaše odpovědi papapapa

Ahojky ja jsem tedy aspon pro zatim si koupila kalhoty na trznici viz fotecka pupika jsou super pohodlny a dost variabilni myslim ze pres zimu je unousim a hlavne stali 350kc.o)))) Tak to je takova nabidka varianty pac se mi vazne nechtelo davat kolem litru za dziny :00:

pasáž Omega v prvním patře, nebo Velký špalíček taky první patro, velmi příjemné prodavačky a docela pěkný výběr. Ale celkově je to v Brně bída. Ještě v Olympii prodejna Puntanela taky v prvním patře je tam těch džínů spousta

Ahojky, tak já nakupovala v C&A rifle a jsem moc spokojená :-) , ceny jsou cca od 800 kč do 1400 kč. Jinak těhu módu koupíš i v H&M v Olympii. Není nad těhotenský kalhoty, nikde tě to netlačí a drží krásně bříško.

Ahojky, tak jak už tady bylo řečeno v CA.. Já sem kupovala kalhoty v hodoníně v Pupi a stály 1200 a pak sem brouzdala na Aukru a dá se tam taky dobře pořídit a za super ceny-sice některé už sou nošené ale stejně to máš jenom na pár měsíců.. Na tom aukru mě vyšly pěkné rifle-sice už použité na 320 korun i s poštovným.. A kdybych to věděla dřív, tak určitě nekupuju v tom obchodě a koupila bych si radši ještě dvoje přes aukro.. Někteří prodejci to tam mají parádně popsané, přesné délky atd a když ne, tak napiš prodejci a on by ti to měl napsat a pak sem si přeměřila moje kalhoty a věděla sem že když dojdou tak nebudou ani malé, ani krátké a ani velké.. Takže paráda, jinde bych už těhotenské věci nekupovala.. Všude za to chcou nehorázné peníze.. :a:

In reply to by křupka86

Ahojky no já jsem taky přemýšlela o aukru ale můj problém je že měřím 180 cm a rifle na tuto výšku zháním dost špatně potřebuji prodloužnou délku takže nejlepší je pro mě si je vyzkoušt. No zkusím to CA:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka