je toho trochu moc

20.11.2009

Doposud jsem měla těhotenství myslím až závratně krásné a bez potíží. Ani jsem ze začátku nezvracela. Říkala jsem si, že ten chlap, co ho mám v bříšku, je hotový anděl. Což samozřejmě je, narozdíl od tatínka :///: Teď se to ale začalo sypat. Necítím levou nohu od kyčle po chodidlo a na neurologii mi chtěli pomoc parafínem, který mi vyvolal takové křížové bolesti, že se rehabilitace musela ukončit. Prý mám zbytek těhotenství proležet a bolesti vydržet :r: Tak tedy ležím tím stylem, že mám doma 2 holčičky, našeho taťku a umírající tchýni, která má teď opravdu již velké bolesti, tak vstávám v noci, abych jí pomohla alespoň donést léky nebo kýbl na zvracení :\/: Můj chlap je světovej, strašně se o nás stará a dělá vše, co může, ale přeci jen, když je v práci nemůže, tak to ležení nejde tak jak by mělo :n:

tak to máš taky skvělý!!!
Já taky tvrdila, že kdyby mi nerostlo břicho a nechodila na kontroly, že ani nevím, že jsem těhotná... A pak BUM. jednoho dne mě začalo bolet a tvrdnout břicho a teď ležim v nemocnici a čekám až to všechno odezní... A zatím nic. Léčba nezabírá...
Tak se drž a vydrž!!! Držim pěstičky

to strašně těžké Gábinko... :( Vůbec nevím co napsat, protože si nedokážu představit, že bych tu vedle v pokoji měla umírající tchýni v bolestech s kyblíkem u hlavy.... Každopádně jste obdivuhodní a Pán Bůh Vám to určitě vrátí :k: drž se a neplakej nám, jak říkám vždycky, včelky neplakejte, nebo nám vytopíte úl. :) :h:
Ať Tě moc nožka nebolí resp. ať ji cítíš tak, jak máš :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka