OPAR!!!!

23.11.2009

Holky mě jebne :O V pátek se vdávám a mě se musel udělat opar!!! Zatím tedy jen svědí a už se rýsuje.. Poraďte prosím co vám na to pomáhá??!!! Já nechci jít k oltáři celá "opařená" :\\:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,mě zaručeně funguje tea tree olejíček,ten čistý v malý lahvičce z lékárny.Na opary jsem trpěla moc,ale s tíhle mi nikdy nevykvetl a do 1-2dnů byl pryč,musíš to ale pořád mazat a hlavně v začátku.
Jinak přeju hodně štěstí a gratuluju ke svatbě.

já dávám ocet. Poradila mi to kdysi moje babička. Tak 3x až 4x denně potřít. Ale sedni si na záchod, kdyby náhodou :s: , pálí to jako :pig: .
Ale hezky to po tom zaschlo a byl pokoj. Já vím, že to zní hrozně, ale mě to fakt pomáhá. měj se hezky, ať Vám vyjde svatba a přeji hodně štěstíčka. :a: :a: :a:

ahoj, to je hodně individuální a taky záleží, kdy ho "chytneš" - tedy v jakém stádiu. Já na to trpím hodně - zrovna taky jeden čerstvý mám a moc mi toho nepomáhá. Nejlepší byl snad Viru Merz gel. ten mi zabral dobře. Teď sem těhu, tak ho nesmím. doporučili mi Oparen - konopnou mast, tak sem zvědavá. Hlavně si ho netrhej a nešťourej se v něm!!! ještě to zhoršíš! do pátku je času dost neboj.

než se vyklube tak líh, pokud začneš v čas, tak se nestihne ani vyklubat. Existují snad i takové čtverečky, já ale kolikrát jen furt desinfikovala pitralonem a zaplašila ho. Jak vyleze tak už leda framykoin a to trvá minimálně 3 dny než se zahojí spíš déle pokud praskne.

Ahojky já na opary dřív taky hodně trpěla a je víc mastiček ale mne pomáhá "Zovirax" je sice drahý ale druhý den už mám po tom.
Jinak gratuluji k svatbě a at dopadne den D podle tvých představ

V prvé řadě gratuluju ke svatbě...já sice s oparama problém nemám, ale zato ten můj na to docela trpí.
Zkus si nato dát trošku zubní pasty. Ta ti ho vysuší a skryje(trošku). Taky si zajdi do lékárny. Můj má takovou dobrou mastičku, za tři dny už žádný opar neměl,ale teďka ji nemůžu najít tak ti neřeknu název. Ale v lékárně ti určo poradí, řekneš že seš naléhavý případ:)Držím palečky ať ta potvůrka zmizne.Papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky