odsávačka hlenů

22.11.2009

Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Koupili ksme si odsávačku hlenů na vysavač Nosátko. Malý má ale asi nějakou zadní rýmu a nejde mu to tím odsát. Zkoušeli jsme to jen na najnižší výkon vysavače. Do kolika W můžeme výkon zvýšit? Máme strach, aby mu to něco nepodělalo. Moc děkuju!

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj,nejnižší výkon ti hleny nevysaje. Já mám vysavač s výkonem 1400w a výkon netlumim. Před odsáváním vykapu nos libenarem a po 2 minutách odsávám. Klidně i 2minutky v kuse. Ono to chvilku trvá než se chytne i zadní rýma. Když má malá velkou rýmu tak odsávám každejch 15minut. Mám pocit že lze do výkonu 1800w, ale nevim to jistě. Odsávačku máme už více jak 3 roky :a:

ahojky, vše je napsáno v příbalovém letáčku. a navíc odsávačka na vysavač je samoregulovací. tudíž, když dáš i ten nejvyšší výkon, tak se ti to zmírny. takže se bát nemusíš. a pokud ma malej zadní rymu, tak to nevysaješ. my jsme se s tím asi před několika měsíci také trapili. to chce hlavne zvlhčovat nosík a vzduch v místnosti a ono to časem ustoupí.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka