Dávejte prosím pozor na chřipku!

22.11.2009

Ahoj holky. Nechci vás moc desit,ale chci,abyste nic nepodceňily. Jak víte,ležím přes 2 měsíce v nemocnici a byla tu s námi na pokoji holka ve 20. Týdnu,které se otevřelo hrdlo tím,že hodně kašlala. Cítila prý pak tlaky v podbřišku. Po 14dnech se ji to uklidnilo,ale hrdlo pořád zkrácené,tak do nem. Teď začala krvácet,o mimi přišla. Dávejte si prosím pozor na chřipku a kašel a opatrujte se.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, tak jsem ráda že ty se držíš a přeji ať ještě hodně dlouho. A jak tak se tu píše, tak koukám že asi jako jediná ti tohle věřím, protože jsem si tím sama prošla. A holkám narovinu říkám že to možné je!!!!!!!! Možná to bude taky tím že jsem jak vyžle a moje imunita je hodně špatná... Starší syn začal marodit, no prostě hodně, chtěli si ho nechat i v nemocnici atd., a já začala s ním, ale měla jsem pouze kašel a rýmu delší dobu! A to opravdu hodně. Strašně mě z toho začlo bolet břicho... když už jsem myslela že syn z toho bude venku, tak začal zvracet (jezdili jsme na injekce na pohotovost a musel tam něco střevního chytit), zvracel mi tak 3 dny opravdu v kuse, i blbej čaj. 4 den se ráno probudil a usmíval se jak sluníčko, bylo mu už dobře, zato mě už opravdu ne. Začla jsem zvrace tak jako on. V poledne už jsem z toho ani chodit nemohla. V 17hod. jsme jeli do porodnice, protože mě tak šíleně bolelo břicho, že jsem pro jistotu chtěla. Po 3hodiné prohlídce mě poslali domů stylem co je vůbec otravuju, že když mi je blbě mám doma ležet a ne někam chodit. Že sice jsem na cenťák otevřená ale to že nic. A to že malej nekopal jim bylo fuk... Prej z toho bude asi unavenej... Takže jsme zas jeli domů. To už jsem ale nespala... bolesti se stále stupňovali a začli být krásně pravidelné po 5 minutách. Jo, byla jsem v 34tt !!!!! Andrej, vím že ty budeš šťastná když dojdeš až tak daleko. Ale já to opravdu nečekala, prostě o měsíc a půl mi to přišlo moc brzy. Opět jsme teda jeli do porodnice. Opět tam na mě koukali jako bych je strašně otravovala, dali mě na pásy a šli se na půl hodiny vedle hihňat. Potom přišla jiná dr. a to už to začlo... Sepsat porodopis, krev, na kapačky, vycévkovat a hrrrrr na áro. Najednou se mohli přetrhnout. Zjistili totiž že malej má kolem krku pup. šňůru... Takže ihned císaře. Myslím že kdybych nezvracela, tak by tu šňůru kolem krku nemusel mít a porodila bych normálně a né císařem... Ale ten kašel a rýma mi ten porod opravdu rozeběhnul. U prvního syna jsem měla taky chřipku a to se nic nestalo, ani břicho mě nebolelo... Takže opravdu na to pozor...

http://donik1.mondozoo.com - prosím klikni mi, díky moc
http://www.prckoviste.cz/donik Olina & Dominik & Nikolas

AHOJDA JA SI TAKY MYSLIM ZE TO BYLO I NECIM JINYM JA JSEM V 9 MESICI MELA CHRIPKU JAKO BLAZEN A STRASNEJ KASEL JSEM SE BALA ZE NEUDYCHAM POROD A NAKONEC JSEM PRENASELA :a:

ahoj, myslim si že vtom muselo být něco víc. Já jsem u prvního těhu prodělala chřipku s vysokejma horečkama a pěknym kašlem-nic se nestalo. Musela být na vnitřek hodně slabá. Tobě držim palce ať je vše v pořádku a holčička v bříšku vydrží co nejdéle :a:

In reply to by hr

Ahojky,děkuju za zeptání.my zatím držíme. Sem tam holčička zazlobí,ale jsem ráda,že jsme se dostali tak daleko. Akorát nám na měsíc zavřeli nemocnici,tak neuvidím manžela,ale pro maličkou uděláme cokoliv. A jak se máš ty?

In reply to by andrejiika

Ahojky Andrejko zrovna jsem ti nakoukla do blogu a vydím že máš zase problémy maličké se zachtělo na svět co ty kontrakce už ti je rozehnaly .Tak snad maličká nebude moc spěchat a ještě pár týdnů vydrží v bříšku moooc na Vás myslíme :h: :a:

In reply to by Petra 82

Ahojky,děkuju za přání:) my se držíme,až je to skoro zázrak. Sice může porod přijít kdykoliv,naštěstí jsme relativně daleko a jsem vděčná za každý nový den s maličkou v bříšku. Je to velká bojovnice,bude se jmenovat Verunka,to znamená vítězství. A jak se máš ty?

In reply to by andrejiika

Verunka je moc pěkné jméno taky jsme ho měly v našem přehledu ale narodil se Kubíček :s: to víš se 4ma dětma je doma veselo hlavně že už jsi s maličkou za tou magickou hranicí ted už to bude dobré kdyby se rozhodla vykouknout dřív máš kolem sebe spoustu doktorů tak kdyby se něco dělo tak to snad zase zaženou kapačkou a maličká vydrží ještě u mamiky ještě pár týdnu a už bude dobře budeš mít svůj kouzelný uzlíček u sebe. :cc):

In reply to by andrejiika

Hm, tak to je smutne, ze budete bez tatky, ale neda se nic delat a musi se to vydrzet, hlavne, ze jste pod dohledem a uz docela daleko, to je super zpravicka :-) :one: urcite to spolu zvladnete a bude vse ok, moc vam to preju !!! :-) Drzte se i nadale !!!! :-)
My se mame dobre, musim zatukat!!! zitra uz zaciname 35tt :-)

In reply to by hr

Tak to je krásné,to už se vám krátí! To už se určitě nemůžete doma miminka dočkat:) my to bereme hodně rozumně,tady jsem v péči a nějaký měsíc navíc,budu jedině ráda,když ještě budu tady. Měj se hezky a uživej poslední týdny

Ale to už asi bylo dost rizikové co? Přece obyčejný kašel by normálně uzavřené hrdlo neotevřel, to by jsi potom ani na velkou nemohla zatlačit.

In reply to by Radouš

Já holky vůbec nevím,bylo to její první miminko a to se prý vaginální UTZ normálně nedělá,tak jí na to asi přišli pozdě:( možná měla infekci dole,ale to ještě výsledky nebyly. V krvi neměla nic. Ale je to hrozné,že se to děje,tak se na to miminko těšili

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky