čemu věřit

22.11.2009

Holky poraďte čemu mám více věřit. Mám dva teploměry, rychloběžka ukazuje v zadečku 37 st. a digit. teploměr 38 v zadečku. Čemu by jste více věřili?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, já mám digitální teploměr pro děti s ohebnou špičkou a měří stejně jako rychloběžka. Je od firmy hartman. byl sice dražší ale měří spolehlivě :a:
Zkus ještě jednou malou změřit digitalem a uvidíš. Taky se můžeš řídit podle hmatu-u horečky by měla hlavičku hodně horkou-teplota 37 neni horečka ale jen zvýšená a ta je k nerozeznání od běžné teploty :a:

Taky jsem měli digitální teploměr, kterej si měřil podle čeho chtěl. Nakonec jsme ale koupili nový - od Hartmana s ohebnou špičkou přímo pro děti - stál cca 250,- a s tím jsem spokojená - zatím nezklamal narozdíl od toho druhého (ten byl taky z lékárny - digitální)

Digitální měří podle plotu, lepší je rychloběžka, ale jak píšou holky-už se nesmí prodávat. Bohužel

My máme digitální a musím říct, že nejsem spokojená taky se nám občas stane že jednou ukáže tak a druhé měření za chvíli zase jinak. V porodnici nám říkali, že rychloběžky jsou super.

děkuju všem za názor. Mám taky podobně špatnou zkušenost s digit. teploměrem a na malým není nic vidět. Tak snad bude v pohodě. Mějte se a děkuju.

Ahoj. Osobně mám špatnou zkušenost z digitálním teploměrem, při každém měření mě změřil jinak. Bohužel rychloběžky se na českém trhu zrušily takže se už neseženou.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj. Proč to zrušili nevím, mě o tom informovala sestra které to řekli v lékárně. Narychlo jsem obíhala všechny lékárny v okolí jestli tam ještě nemají nějaký- bohužel bez úspěchu, prý ho už asi neseženu.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Nesmí se prodávat rtuťové teploměry-kdo ví, proč...co bylo nebezpečné...

Já slyšela, že některý digitály měří špatně........
Každopadně prej u mimi teplota do 38 stupňů nic neznamená.0,papa

Ahoj, mě doktor i v lékarně radili, že rychloběžka není přesná a hodí se jen na orientační měření, kdy teplotka není...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky