Zjistili mi preeklampsii

21.11.2009

Ahojky, hlásím se z nemocnice. Včera jsem měla nástup kvůli vysokému tlaku a zjistili mi z testů moči, že tam mám bílkovinu, takže Preklamsie jak vyšitá. Měla ji i ségra. Snad malá ještě chvíli vydrží v bříšku. má teprve 2400g. Ale je to jen odhad. Mějte se hezky..

Hlavně že jsi pod dohledem a taky že už jste tak daleko, kdyby se muselo rodit tak už je to bez obtíží!!! Moje sestra ji měla taky tak z toho mám docela hrůzu, navíc jsem se dočetla že ženy (já) které před těhu trpěli syndromem PCO tak mají větší předpoklady že budou mít potíže s preeklampsii... :-( Dezte se a at Ti to tam pekne utika!

Tak to je tedy blbý, hlavně pro to, že jsi na kapačkách a furt do Tebe pořád píchají a pak Ti zase tu krev berou 3xdenně. Snad se tam nebudeš moc nudit a budeš či máš hodnou spolubydlící a fajnové sestry. A teplý a třeba i trochu dobrý jídlo.. Mimi bude v pořádku, jsi pod kontrolou, tak nenechají, aby se komukoliv něco stalo.. Vydrž aspoň 14 dní, ať nemusíte dorůstat v inkubátoru.. Hodně spi, další rok už takové ticho nezažiješ na delší dobu! Já být v nemocnici, tak čtu, luštím křížovky, maluju si, píšu román, koukám na netu po nových drbrch.. Držím pěsti! Hodně návštěv přeji..

In reply to by Jana Kulhánková

na spolubydlící mám štěstí :) . Fajn holka.. Jinak mě strašně štve, že je tu zákaz návštěv. Ležel tu chlap s prasečí chřipkou a prý dnes zemřel a leží tu ještě jeden. Aspoň to psali na netu. Snad to tu nechytneme..

In reply to by Marcelii

Jo, říkali to ve zprávách. Jste odělené a je lepší, tedy teď, že je ten zákaz. Sice to je na prd, ale když se holky sejdete v klubovně, kuchyňce a tak, tak se chvíli nudit nebudete.. Stejně Ti to tak trochu závidím. Ne tu preeklampsii (která mě tedy pravděpodobně čeká - anamnéza), ale to, že už jsi v nemocnici, pod kontrolou a že už to brzy přijde a ten uzlíček budeš mít brzy u sebe. Jak Ti dneska dopadli testy? A jak Ti je?

In reply to by Jana Kulhánková

Cítím se dobře. Testy krevní v pohodě, ale na tu kultivaci moče si počkám až do středy-čtvrtku. tlak mi ještě pořád skáče. Ráno 140/90, přes den lepší. Beru už maximum léků na tlak, a hrozí mi znovu infuze magneska. Jinak dnes jsem při vizitě byla v šoku. Počítali mi, že jsem 35týden a 3den (nevím, jak se na tomto notebooku píše plus :s: ). A podle toho, jak jsem tu byla minule bych měla být 36t a 4den. Tak jsem z toho zmatená. Zítra se musím na vizitě doktora zeptat, podle čeho to jako berou, když mi tam lítá 8dní!!! Jinak se to tu dá vydržet. Každé ráno chodím na porodní na zápis srdečních ozvů malé a přes den si čtu, koukáme na telku, nebo spíme. Nic jiného se tu dělat vlastně ani nedá...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka