bilance

20.11.2009

Ahojte holky!!!
napřed chci všem, které dostaly nově těhotenskou průkazku pogratulovat :\x: !
Jsem dnes 12+0, 6 pracovních dní do konce zkušební doby, 4 kalendářní dny do mé velké prohlídky, kdy bych se též měla přidat k ofiko těhotným ( alespoň pevně doufám)....Únava mě pomalu přechází, chutě taky, prsa už mě mírně bolí jen, když v práci běžím po schodech a ani už nějak moc, vlastně asi vůbec nerostou....tak doufám, že je ještěrka při životě!!!! Tento víkend jsem sama, bez mého milovaného přítele, kterého miluju pořád víc a víc - je služebně ve Varšavě, kde má premiéru divadelní hry...alespoň si konečně vyžehlim a pobudu s rodiči. Holky, já magořim čím dál víc! Mám pocit, že na mě v práci koukají, hlavně na moje břicho! Za tři měsíce jsem přibrala 6 kg ( byla jsem moc hubená - jedla jsem 5 let jen dietní jídlo a málo - a ze začátku těhotenství jsem se přestala omezovat, tak proto tolik :)
Moc Vás všechny zdravim a držte mi v úterý palce, ať můžu napsat, že jsem opravdu ofiko těhotná a vše je Ok!!!!! Mějte krásný víkend!!!

Olga

Ahoj Oli, koukám, že jsme na tom podobně já jsem dnes 11+5 :) Neboj, v to úterý Ti to určitě dobře dopadne :one: Musím říci, že Tě obdivuji, že zvládáš chodit do práce. Já bych to nedala ani náhodou. Se zvětšujícím bříškem si nedělej starosti a kolegyně ať koukají. Můžeš říci, že jsi šťastná a přítel Tě třeba rozmazluje :a\|: Hlavně pořádně jez ať má :cc): dostatek energie. Vím, že to máš v práci asi těžký a musela jsi to všechno vydržet a nedát to na sobě znát, ale bude líp. Vydrž to ještě pár dní a pak bude dobře :) Tak držím pěstičky a hlavu vzhůru :a:

Ahojky, já jsem taky zatím přibrala cca kilo, ty první týdny jsem i něco zhubla, ale my jsme na to tři, tak to půjde váha nahoru a rychle, navíc jsem na nemocenské. Bříško už se mi rýsuje, miminečka hezky rostou a to je dobře i oni potřebují živiny a ne dietu!!

Ahojky Olive, tééda, to jsi musela být hubeňour. Nejsi ty modelka? Ty takhle většinou drží diety. Nedivím se ti, že se ti po milém stýská! A kdy se ti vrátí? Všechno bude v pořádku, uvidíš! :one: :#~:

In reply to by LillaX

Ahoj! Nejsem :), ale byla jsem s blbým chlapem....depky, hádky, prostě nepohodlí. K tomu státnice...měla jsem 49 kg. Můj drahý se vrací zítra večer, ale uvidíme se asi až v pondělí večer a v úterý půjde se mnou na gyndu do poradny. Snad bude vše OK, nedá mi, prohlížet se, jestli mi roste břicho z jídla, nebo mimča... Měj se

Z toho přibírání si vůbec nic nedělej,jen jsi dohnala co jsi potřebovala,aby mimi mělo z čeho růst..to je v pohodě!!!
No to je teda smutný,že jsi sama...
Po těch schodech moc nelítej at neuklouzneš a nebo něco..buď opatrná...
Měj se moc hezky!!!Terka

Nj tak to jsi pribrala tou stravou, ja jsem teda zatim pribrala kilo, ale taky jsem se prestala krtotit v jidle a prestala jsem cvicit, tak myslim ze tech 6 kilo budu mit nahore za chvili taky:) Neboj miminko bude určitě v pořádku.:)

Ahojky je super ze uz jen 4 dny ti zbyvaji.... uvidis ze na kontrole bude vse v naprostem poradku a ty budes stasnou mamineckou ani nad nicim jinym neuvazuj...
tak je super ze se neomezujes hlavne aby se mimiskovi darilo.... ja mam nahore take uz 2kg.... Mno a krasne si ted yuzij vikend bez milacka a hlavne se opatrujte ju? :one: :h: :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky