Problémy s jídlem

21.11.2009

Ahoj holky, můj syn (9,5 měs.) mi vůbec nechce jíst jídlo, ve kterém jsou kousky zeleniny :a\|: Kupuju mu masozeleninové příkrmy od Hippu nebo Hamánka, ale musím vybírat taková, která jsou rozmixovaná bez kousků :( Vůbec nevím jak ho to mám naučit. Když mu zkusím dát jídlo s kouskama, tak mi buď vůbec neotevře pusu, nebo když si v tom lepším případě pár lžiček vezme, tak se mu zvedá žaludek a většinou to stejně vyzvrací :r: Nemáte některá podobnou zkušenost? Poraďte prosím co mám dělat, už jsem z toho zoufalá.

Kliknutím vložíte smajlíky:

AHOJKY TAK JA BYCH SKUSILA DOMACI STRAVU ZELENINKU PEKNE UVARIT TREBA S BRAMBOREM A ROZMYXOVAT ABY TAM TY KOUSKY NEBYLY! ONO MEZY NAMA TY PRIKRMY NIC MOC MOJE DETI TO NECHTELY ANI JEDEN DAVALA SEM DOMACI A JAK PAPKALY! TAK HODNE STESTI PAAAA

Ahoj, nezkoušela jsi mu dávat někdy domácí? A třeba dětské křupinky ti jí? Co rohlík? Jablíčko? nebo třeba banán...jak tohle mu dáváš?

In reply to by Rokl

tak všechno, co si vyjmenovala, kromě těch křupinek jsem mu zkoušela dát, ale dopadlo to jak s tím jídlem, banán vyplivnul, rohlík zahodil a už ho nechtěl, stejně tak dětskou sušenku. Zkouším to pořád dokola, ale bezúspěšně :-( Nevím co mám dělat.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka