ahoj,jakou pojišťovnu máte pro sebe a prcky?a co proplácí?díky,

21.11.2009

rozhodla jsme se odejít od ČPZP

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky mám mimistertva vnitra a máme ji všichni krom manži ten má vojenskou pojištovnu je voják,my ji taky měli ,ale zjistila jsem že nám byla na nic skoro vše bych si musela hradit tak jsme přešli na mimisterstvo vnitra a má tam i výhodné balíčky :one:

Jsem dlouholetou klientkou VZP, v těhotenství neposkytuje momentálně nic, na podzim měli něco změnit, ale asi se nic nezměnilo... Tak že by od ledna 2010 přeci jenom VZP podpořila nastávající maminky???

Já mám OZP pojišťovnu zaměstnanců bank a pojišťoven a letos mi přispěli 700,- na různé léky, čaje, teploměr atd. Pak jsem tam přihlásila manžela a tím mi vznikl nárok na 1000,- (akce klient hledá klienta) a že jsem těhotná, tak mi přispějou dalších 1000,- Kč (příspěvek na těhu plavání, na vitamíny, poplatky v nemocnici spojené s porodem atd.) a až se letos narodí mimčo, tak má nárok na 1500,- (protože u nich jsem pojištěná já i manžel - jinak když je pojištěná jen matka, tak to dělá 1000,-), tak tam pošleme účtenku za autosedačku a oni nám to proplatí. Nikdy jsem s touto pojišťovnou neměla problém, už jsem tam pojištěná asi tak 8 -10 let. Mrkni na www.ozp.cz.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka