začínáme

21.11.2009

Ahoj snažilky,
už rok neberu antikoncepci a o mimi :*O*: se snažíme půl roku. První 3 měsíce jsem byla nedočkavá a neustále jsem si dělala testy. Pokaždé jsem byla moc zklamaná, jeden měsíc mi vyrostla prsa (změny velikosti si všiml i můj manžel) ale těhotná jsem nebyla :r:. Stalo se to některé z vás také? Nechápu jak mi mohli růst, když jsem nebyla těhotná. Může to souviset s tím, že jsem 10 let brala antikoncepci? Pokud máte za sebou podobnou zkušenost - napiště........ :*8*:

Ahoj holky, taky si myslím, že to je tím vysazením. Někomu se zmenšujou a někomu zase zvětšujou, jenom o tom zvětšování se moc nemluví. Ostatně ono se nemluví o více věcech jako např. 2 měsíc po vysazení se mi objevily červené pupínky po celém tělě (nejsem alergik) a tak jsem se vydala na kožní, kde mi řekli "Co byste chtěla, když jste brala 10 let HAK?" :w: Dali mi mastičku a řekli, že se to během následujících 3 měsíců spraví samo a měli pravdu. Teď už jsem zdravá a dofám, že se nám mimi podaří jako vánoční dárek :°O°:

taky mi porostly prsa ale s tím i celé tělo tudíž jsem přibrala celkově :sad: Faktem je že na těch prsou to bylo nejznatelnější.. Antikoncepcí to tedy dle mě není..snad trochu nervíky :evil:

Ahoj já osobně takovou zkušenost nemám brala jsem slabou antikoncepci takže po vysazení žádná změna, ale kamarádce se po vysazení prsa zmenšily tak určitě když to jde na jednu stranu tak to může mít vliv i obráceně.

In reply to by monca87

já brala HA přez 5let a te´d druhý měsíc jsem bez a snažíme se o mimiska....po vysazení jsem byla skoro přesvědčená,že jsem otěhotněla pač jsem měla uuuuuplně stejne přiznaky snad všechny,když otěhotníme....o prsech už ani nemluvím,bolely,rostly atd.Takže podle mě to může být tím vysazením...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka