Porodnice a věci do porodnice

22.11.2009

Ahojky maminky, chtěla jsem se zeptat zda některá z vás rodila v Mladé Boleslavy-jestli ano jaký to tam je a jak to celkově probíhá. A ještě jsem se chtěla zeptat co máte všechno za věci do porodnice?
Já mám z půlky tašku připravenou a zdá se mi že toho mám hrozně moc. Tak se chci zeptat co vše si berete pro sebe a pro miminko?
Děkuji všem a přeji hezké těhulkování a jen zdravý!

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, tak s porodnicí ti neporadim.jsem z jiného kraje. Ale do porodnice jsem měla
3x ručník (jeden jsem použila hned na sále když jsem se sprchovala)
10ks jednorázových kalhotek
2x pyžamo (nevyužila jsem ho), používala jsem erár
1x mýdlo na spodek (laktacyd) + sprcháč
hřeben, kartáček + pastu, přezuvky
2x teplé ponožky
tužku, drobné (jezdil k nám stánek s novinama a dobrotama)
dubovou kůru na mazání jizvy /po nástřihu hráze/
nabíječku na telefon
2x neperlivou vodu
něco sladkého

pro mimčo:
půl balíku plen
2x vlhčené ubrousky
rybilku
oblečení ve kterém jela domu

já rodila v Bolce, je to tam moc hezký, vlasntě porodni boxy jsou celý nový, všichni tam byli na mě moc hodný, a pro mimi potřebuješ jednorázový plínky, ze začátku dostaneš jenom 5ks a pak už nic, vlhčené ubrousky, kosmetiku žádnou nepotřebuješ, vše tam je, oblečení je taky erární, a pro sebe vložky, po porodu dostaneš sice balík ale ten mi vydržel asi na 2 dny,bepanthen na bradavky a pak klasika župan, jednorázový kalhotky, tak 3 noční košile, 2ručníky,pantofle

Ahoj Kačí,už se ti to blíží co,dlouho jsem ti nepsala.Věci do porodky jsem si brala jen sobě na prcka mi je pak přítel dovezl.Měla jsem hlavně tři košile,patery jednorázový kalhotky,vložky byly,župan ,tři osušky,pantofle ,ponožky,nějakou drogerku pro sebe a stejně toho byla plná cestovka.

In reply to by prdada

Ahojky, jj už se mi to blíží a bojím se i těším se,těším se na našeho drobečka!
JJ dlouho si nepsala:( ale jsem ráda že si se ozvala. TAk děkuji za tvůj seznámek to vše tam mám jen si musím dokoupit tento týden kosmetiku pro sebe i pinďu. No já právě nevím zda si brát věci do porodnice hned i nějaký por miminko. Já mám taky plnou cestovku.

In reply to by kaculinda

pro prcka,ze začátku žádnou kosmetiku ani napotřebuješ,já měla bebanten mast ta se hodí i tobě,něco na prdelku na oprozeniny a nějaké mlíčko nebo olejík na tělíčko po koupání,koupeš ho ze začátko jen čistou vodou.Jinak kosmetiku kupuji už zásadně v DM značku babylove od krémů až po plíny a opravdu super

In reply to by kaculinda

Nového?No malej včera dostal popvně čej v hrnečku a skvěle to zvládnul,jinak jen kojíme,v ůterý mu bude pět měsíců.Jinak žádné novinky.Musíme se taky někdy sejít,ted tedy ne až porodíš,tak za pár měsíců až mimčo bude větčí,tak to vidím na jaro.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka