jsou to zuby, nebo reakce na očkování?

21.11.2009

Malé je 6měsíců a roste jí první zoubek, má ho už prořízlej. Včera jsme byli na 3.hexavakcíně a to byla ještě v pohodě, v noci mi dostala teplotu 39, takže po odečtení 38,5 dala jsem ji nurofen, ráno byla v pohodě kolem druhé hodiny zase začala být mrzutá a horečkovat tak jsem dala znovu nurofen tak to bylo celkem v pohodě ale teď je to hrůza pořád brečí, teď jsem ji teda uklidnila,ale když jí dám jako že jdeme spát tak je utahaná jako kotě ale nemůže zabrat horečku měla už menší tak jsem nechtěla ten nurofen dávat znovu,ale teď jsem nevěděla jestli ji třeba nebolej ty zuby pořád něco kouše žvejká i moje prsty si chce strkat do pusy, občas ji namažu mundisalgelem když se mi zdá, že má teplo v pusince a bolí jí to ale teď už si nevím rady. Je utahaná,ale nemůže zabrat, dala jsem znovu nurofen, dodržuji teda 8mihodinové intervali a dávku 2,5 tak snad to bude v pohodě,ale nevím teda jak ji dneska mám uspat,

Kliknutím vložíte smajlíky:

je na zoubky dost vysoká teplota, vypadá to spíš na reakce na očkování. Jestli Ti spala hodně přes den, tak si to třeba trochu převrátila a teď neni unavená a chce si hrát. :) A to, že Tě okusuje, může se jí hned klubat zoubek vedle. Ty první jedničky většinou rostou pospolu. A jaká byla noc? :e):

In reply to by skořice

ahoj skořice:-)
Tím to asi nebude, přes den mi právě vůbec nespala, celkem jen hodinu a to normálně spinká 3-4hodiny.
Tak nakonec mi usnula po velkém přemlouvání v půl dvanácté v noci, usla u kojení. pak se vzbudila až v půl čtvrté a pak v půl sedmé a pak chrněla do devíti což normálně až tak dlouho nespinká, tak do osmi max.
Teď jsme byli na vycházce a spinká mi ještě venku v kočárku. teď to bude potvůrka dohánět:-)
Asi to byla reakce na to očkování, ráno už byla úplně v pohodě, vždy měla teplotku,ale ne tak vysokou, tak jsem se rpávě lekla, jestli to nemá od těch zubů.

tak z ní fakt nechápů, teď si hraje a chechtá se a jak jsme šli před chvilkou spát tak vřeštěla jako tur, přitom byla fakt unavená, to poznám.
snad až se vyblbne tak usne

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka