Tak co LPčka?

21.11.2009

Tak co holky, kdo bude další? Je tu dlouhou dobu nějakej klid (že by před bouří ;) ) nebo se listopadový LPčka rozhodly rodit buď v říjnu a nebo pak až v prosinci? :s:

Dobra otazka, taky jsem si rikala, ze uz je nejak dlouho klid :-). A to bude ten onen povestny pred bouri, za chvilku tu budem mit opet nadilku :-))) Uz se tesim na nova LPcatka.

Hele, nemachruj, jo :s: :s:
Martinko, ani nevíš, jak moc bych chtěla, aby další LPčko byl náš Kubíček... ale jaksi se mu nechce ven, a má recht, mamina nasraná, že se nic neděje, tatínek ho pořád plácá "po prdelce", že by jako mohl vylízt, tak co by se chlapeček náš namáhla, že? :s: :s:
Dr. říkal, že bysme se něměli ve ST už v poradně vidět, ale opak bude asi pravdou, tak se mi dneska zdálo, že jsem s ním hrála místo vyšetření Člověče nezlob se! :s: prý abych si zkrátila dlouhou chvíli :!k: a ještě ke všemu vyhrával :s:
DIAGNÓZA: JSEM MAGOOOOR :#~: :#~: (je dobrý to vědět :s: )

Já chci být další Lpčko :s: Až do termínu jsem se moc nevzrušovala, ale teď už mě začíná rozčilovat, jak furt někdo volá nebo píše a ptá se "Ještě nic?", "Už se něco děje?" ://: a úplně nejhorší je otázka "Kdy to teda bude?" :spid: Jako bychom si mohly poručit, že...
Poslední dny jsem ale nějak víc unavená, takže občas přes den upadnu na dvě hodiny na gauč :'zz): mívám častější poslíčky a v noci mě budí bolest podbřišku. A příznaky se stupňují :qu: hurá hurá hurá Zítra poradna, jsem zvědavá, co mi řeknou..
A venku je tak kráááásně :\x: se divím, že se Jendovi nechce ven :°O°: :#o:

In reply to by fishtamin

Tak tu větu kdy to bude taky znám. Moje odpověď byla až se jí bude chtít a od tý doby mám klid. Je to dost otravný tyhle otázky. :-g( A na mě většinou padají ty "Ty jsi ještě celá?" Jako by nebylo vidět, že mám před sebou pupík a ne kočárek. :no:

In reply to by jira

Některý lidi jsou fakt natvrdlí :n: a ještě se diví, že nás ten jejich "zájem" bůhvíjak netěší a jsme z jejich popichování otrávené ://: Zeptat se těhule v 41tt v hroším převleku a s kachní chůzí : "Tak co, ještě nic?" je, mírně řečeno, nevhodné (nečestné a nesportovní ;)
Ale včera nás rozesmál synovec. Sedíme s rodiči a bratrovou rodinu u stolu nad čajem a bábovkou :§: :a\|: a tipuje se, kdy mě brácha "poveze". Ten říká to a ten zas tohle a kluk do toho najednou pronese "No,... já myslím,.. že až v lednu" :s: :00: všichni se začali řehtat (já o něco později :O ) čímž se nám atmosféra krásně uvolnila a taky jsem se trochu uklidnila - jak mi došlo, že už mi opravdu chybí pár posledních dní a ne měsíců :#~:

Strašně ráda bych rodila už dneska :$$: ale Denísek :°~°: má asi pohodičku v bříšku a ven se mu nějak nechce i když se tam už docela mačká. Asi co nevidět prasknu ve švech :||):

Ahojky tak u nás se malá rozhodla, že to nechá asi až na prosinec. TP mám 30. ale pan doktor říkal, že do té doby určitě neporodím. Žádné tvrdnutí bříška, žádní poslíčci prostě nic a já bych už tak chtěla....

Nějak čekám,že se ten můj klučík bude po vás opičit. Mám sice termín až za 3týdny,ale už ted mo doktorka říkala,že jsem otevřená, takže kdyby něco,hned do porodnice. Uvidíme. My jsme nachystaní, tak se děj vůle mimina.

Marti, ja bych taky klidne sla hned, coz o to, ale Matyskovi se asi jeste nechce do toho hnusnyho pocasi :00: A to mam prvni termin uz pozitri, ale podle :*8*: a ctrvrtecni poradny se zatim nic nechysta a pry spis se mam drzet druheho a tretiho terminu a ty jsou 2.12. a 6.12. Takze ja osobne si myslim, ze to tak asi opravdu bude... Ale podbrisek me boli skoro porad, ale nic. A co vy? Uz jste zpet doma od vasich? A jak to vsechno zvladate???

klidně šla na řadu..........a to mam ještě 17dni,ale už taky chci,dnes od rana mě v kuse bolelo břiško,tak jsem se naložila do vany,buď jo nebo ne,a vypada to že neeeeeeeee....Nějake prazvlaštni křeče do třisel občas..taky jsem si řikala že se nam to nějak pozastavilo,a pak bude bayby bum,posličky mě štvou,zrovna teď mam jeden stah,nepřijemny hnusny,a je pryč....Mě by se libilo jak u prvni dcerky prdla voda,tak jsem věděla že budu rodit,ale tyhle posličky jsou na h...vno :s:

In reply to by mabis

A neměla nahodou ružove bryle?! :s: I když u tebe to musel byt šok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Přece ten termin byl o něco dal.Ja si pamatuji jak jsi psala ve snažilkach,osudovy den patek 13 že jo?My jsme měla sobota 14,a ovulka byla 17.3,tak že jsme měla poměrně blizko sebe,ty teď maš miminko doma,jo a co jsi už doma,nebo stale u mamky?

In reply to by ludinaml

u našich, ale zítra jedeme ;)
Já byla úplně v klidu, paradoxně, prostě mi bylo jasný, že rodím, že to musím nějak dát a když to půjde dobře, tak budu mít malou brzo u sebe... a šlo to tak dobře, že se divil i pan primář :s: a PA řekla, že u druhýho nemám na nic čekat a při jakýmkoliv náznaku porodu mám chňapnout kabelu a jet do porodnice abych nerodila po cestě :s:
http://mimiskuv.blog.cz/

In reply to by mabis

ten klid docela zavidim,no ja když byla v nemocnici měla jsem 35+0tt,a mysleli že budu rodit,tak n ajednu stranu jsem se těšila na Vikču,ale taky jsem měla obavy,přece měla čas,no a vidiš nerodila jsem a jsem 37+4...Hold kočička nechtěla zaostavat za maminkou,chtěla taky na svět dřiv.4etla jsem že pěkně přibirate,tak jen tak dal,kojiš?O kolik dni se narodila dřiv?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky