Já už nechci!!!!!!!!!!!!!!

22.11.2009

Dobré ránko tety! Tak mám za sebou další noc hrůzy a další už fakt nechci. :§) Včera už to vypadalo, že se malá po dvou dnech mého týrání rozhodla a půjde ven a jak to dopadlo zase nic. Večer mě přepadla hrozná nevolnost, takže jsem běhala na záchod a přemýšlela co tam strčit dřív, protože jsem potřebovala i hrozně čůrat. :O No během 10 minut jsem WC navšívila xkrát a pokáždé bylo co. Samozřejmě ze zvracení zase nic nebylo jen chabé pokusy. Malá mě šťourala úplně dole, chytaly mě tam křeče a tvrdlo mi břicho. Tak jsem to pak začala ve 22 hodin sledovat. Tvrdnutí bylo po 5-ti minutách. Napsala jsem Peťovi ať jde domů, tak přišel a zase mě rozesmál. První jeho věta byla "jedeme hned nebo je čas?", tak mu říkám, že je čas a on na to "to je dobře, ještě se chci oholit". :s: Takhle to tvrdnutí pokračovalo a já vyčkávala, protože podle rady PA by kontrakce měli trvat alespoň dvě hodiny po 5-ti minutách než vyrazíme do porodnice. Jinak jsem bolesti neměla skoro žádné kromě kříže a podbřišku co mě bolí už třetí den (od rána opět beze změny). Ve 23:45 jsem náhle na chvilku :~!: u telky a tak si říkám, že zkusím ještě chvilku spát, abych načerpala nějaké síly. No povedlo se na čtvrt hodiny. Peťa mezi tím taky usnul, tak jsem ho nebudila a zase čekala. Sice se to nezměnilo, ale nic jiného se taky nedělo. Takže tímhle způsobem jsem strávila celou noc a doufám, že ta co mě čeká dnes už bude konečně v klidu. Proč zase mě se musí chytit něco takového? :( Už jsem tady nadávala, že buď ať se to rozjede pořádně nebo ať mi to dá pokoj a malá je tam třeba do ledna. :-g( Tohle je fakt na budku. Takový užásný poslíčky bych fakt nikomu nepřála. :no: Už začínám i přemýšlet nad tím jestli to vůbec půjde normálně a nebudeme nakonec muset na císaře. :( Děkuju, že jste tuhle mojí zpověď dočetly do konce a omlouvám se, že vás s tím zase otravuju.

Danka ... Ahojky tohle všechno už mám za sebou :C/): ale věř že se dočkáš :qu: a poznáš kdy to přijde opravdu,já byla připravená dle lékařů měsíc na porod a nakonec jsem pět dní přenášela :-/) .Poslíčci mě strašili pořád až jsem z toho měla pěknou depku. V ten den D jsem se cítila úplně jako by nic dala jsem si horkou vanu pohopsala na míči :C/): a za hodinku mi prdla na záchodě voda :$$: a hned byly 2 min. kontrakce. Málem jsme nedojeli do porodnice :w: cesta trvala 15min. no a za půl hoďky byl Matyášek na světě :^O^: tak že porod může přijít opravdu jako blesk z čistého nebe :C]]:

Jiřinko asi je něco divnýho ve vzduchu. Takový příšerný poslíčky koukám trápí víc holek. Ale už to určitě nebude dlouho trvat, už jsi 40. tt, určitě to zvládneš a budeš mít za chviličku malou u sebe. Já jsem teď teprve ve 37. a mám už 3. noc taky příšerné bolesti. Vůbec nespím, lítám na záchod a přemýšlím, kudy to půjde, pak štráduju po bytě, protože ty bolesti mě nenechají ležet... a vždycky myslím, že to přišlo, ale nakonec z toho nic není, až je mi z toho smutno, protože ty bolesti nechci už další noc prožívat znovu, prostě to chci mít za sebou, i když máme ještě nějaký ten týden čas. Vůbec si nedokážu představit, že to takhle bude třeba ještě měsíc, už ty bolesti fakt nezvládám. Taky mi začala odcházet zátka - minulej týden, pak zas nic a včera zase znova, tak si říkám, že třeba se něco bude dít, ale pořád jen ty blbý poslíčky...takže neboj, nejsi v tom sama. Musíme si to hold protrpět, ale potom ta odměna v podobě těch malých zázraků za to určitě stojí. Tak se drž holka.

jeee, Jiri, ja myslim, ze uz to dlouho nepotrva a budes mit malickou u sebe. Budem na tebe myslet, at ta dnesni noc uz je ta ona, kdy se mala narodi. Hlavne odpocivej, co to jde, pac pak uz odpocivat nebudes :-)

Jiřinko, ty si to taky pěkně užíváš, co? :\/:
Já na to byla dneska úplně stejně!!! přesně jak popisuješ, jen s tím rozdílem, že moje intervaly byly prvně po 20 pak po 15 a dokonce i po 10 minutách... a HOVNO Z TOHO :\/: na záchodě jsem myslela, že si ustelu... ale ve 23 jsem usnula... do rána jsem se sice budila, ale ty bolesti už nebyly vůbec pravidelný :-g( a teď už zase nic...
už mě to štve! taky si říkám, že buď ať malej vyleze hned, nebo klidně na toho Mikuláše, ale ať jsem v klíííídu!!!
Musíme to nějak vydržet beruško! budeme si navzájem držet pěsti :c:

In reply to by Lenis

Leničko tak u vás už se taky něco děje? To je fajn. :qu: Ikdyž ti nepřeju abys trpěla, tak aspoň nějaká jiskřička naděje, že by to mohlo něco znamenat tu je. ;) Jsou to naši zlobílci a třeba si to opravdu vyberou teď a při porodu budou hodná miminka co nebudou maminky dlouho trápit. :) Jsem moc ráda, že si tady s vámi můžu psát a podělit se o to jak mizerně mi je.

In reply to by jira

Jiři, mě je taky mizerně, mám fakt sto chutí někam do porodu zalízt, být sama a v klidu...
Od rána mě třeští hlava, nic se mnou není, akorát mám všeho plný zuby :-g( snad bude zítra líp!!!

In reply to by Lenis

Já se chystám asi ještě zkusit pelíšek. Jestli to aspoň přes den trochu půjde. Už jsem tady celýmu baráku nahlásila ať po mě dneska nikdo nic nechce a prdím na všechno. :s: Odpoledne máme hasičskou schůzi a vůbec se mi tam nechce, ale jako velitelka ženskejch bych tam měla být. :( Tak budu muset na chvilku vyrazit. A ono mě to třeba trošku rozptýlí a uleví se mi. Ty záda jsou fakt strašný. :plac: Musíme doufat, že se to zlepší a bude to v pohodě. Drž se Leničko! A Kubíčkovi posíláme pusinku a vzkaz ať netrápí maminku a vyleze ven. ;)

In reply to by jira

Jiřinko, jen běž na schůzku :s: fakt tě to rozptýlí!! a my taky Sárince vyřizujeme, ať už netrápí maminku a poslušně vyleze! PROTOŽE SÁRINKO, TYHLE POSLÍČCI NIKAM NEVEDOU, ABYS VĚDĚLA :!k: :!k: (doufám, že si to Kubajz taky přečte :s: )
Bobánci se chcou asi narodit v jeden den nebo co! Jsem zvědavá, ještě na Mišku, ta má oficiální TP zítra :D

Ahojky Jiři, já už taky nechci... já sice nemám žádné extra poslíčky i když úplně v klidu to taky není, ale zato ta šílená bolest pod levými žebry neustupuje a už mi z toho asi začíná hrabat a navíc mám už druhý den pocit, jak kdyby mě tam dolů někdo pořádně nakopal - jak to tam mám opuchlé a bolavé... kdyby to alespoň něco znamenalo... Od rána se mi navíc přidala depka z toho, že naše porodnice preventivně zakázala návštěvy, takže bulím jak malá holka, že s náma zřejmě taťka nebude moct strávit Vojtíškových prvních pár dnů života... Doufám, že s přítomností u porodu nebude problém... Je to trápení... ale snad už jen pár dnů a u tebe třeba jen pár hodin :-)

In reply to by Handík

Ahojky..sice nebudu mít dotázek úplně k tématu, ale spíš k té šílené bolesti pod levými žebry. :00: Děje se mi to už tak týden a to každý den a je to většinou když se najím nebo napiju :? Nevíte čím to může být a jestli je to normální? :? Nemusím mít strach? Mám o tom říct doktorce, nebo je to naprosto normální? :( Můžu Vám ale říct, že je to bolest maprosto otřesná... :sick: . Jinak jsem ve 22tým týdnu...
Děkuju moc za přečtení a mějte se krásně a snad už brzo sem hodíte fotečky Vašich čerstvě :||): mimísků :) .

In reply to by Tarrry

Ahojky, no já tu bolest mám už asi 2 měsíce a spíš se to stupňuje - je to tím, že se mi mrňous pod ty žebra cpe, na tom jestli se najím nebo napiju na nezávisí... Myslím, že ve 22 týdnu je na to ještě trošku brzo, ale je možný, že už to taky dělá mimčo... Zkus se na to doktorky zeptat a hned budeš vědět na čem si - mě řekla, že to dělá mimi... protože je to pěkný trapič :-)

In reply to by Tarrry

Ahojky. Mě taky bolí žebra, ale to už je tím, že máme broučky moc velké a tlačí na ně. Ve tvém týdnu je na tohle ještě docela brzy. Určitě se nemůsíš obávat, protože sama zjistíš, že za těch cca 18tt co tě ještě čeká, bolí všechno možné i nemožné. Ale až půjdeš na kontrolu, tak se na to dr. zeptej. Za zeptání nic nedáš a budeš mít větší klid, když budeš vědět, že je to v pořádku. ;) Přeju příjemné těhulkování.

In reply to by Handík

Tak vítej do klubu trpících čekatelek. :s: Rozšíříš naše řady. Zatím jsem tam já, Miška a Lenis. Nikdy jsem nevěřila, že je ten konec (u mě poslední týden) opravdu tak náročný. :no: Snad se ti naši broučči a berušky brzí umoudří a rozhodnou se vylézt na svět a ulehčit maminkám trápení. :usmev: A s těmi návštěvami mě to moc mrzí. :( Třeba udělají pro zdravé tatínky nějakou vyjímku. Bylo by to nespravedlivé, aby tam taťka nemohl být třeba na první koupání a tak. Tak moc držím pěstičky, aby to všechno dobře dopadlo a až se to rozjede, tak přeju pohodový porod. :k:

In reply to by jira

Taky ti držím pěstičky, aby bylo u vás vše v pohodě... Nejvtipnější je, že náš taťka je úplně zdravej, zato já už se 14 dnů trápím s rýmou a pořád kolem mě obšlapuje nějaká chřipka... ale mě do té porodky budou muset pustit :-) Moc doufám, že nám tam taťku alespoň na chvilku pustí, jinak už vidím, jak to tam zas celé ofňukám, jsem na to hrozná.... A Miška a Lenis taky pořád nic?? Myslela jsem si, že jsem třeba jen přehlídla, že už frčí do porodky :-)

Chápu tě,tohle je nejhorší. :( Ale já ti dávám tak 2 dny a jedeš. :) Podle toho co píšeš,bych řekla,že se to blíží.Držim ti palečky,ať to máte brzy za sebou. :) :k: Třeba to,jak tě teď trápí o to budeš mít kratší porod. :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka