homeopatika na spani u deti

22.11.2009

Ahoj holky.Vyuziva nektera z vas homeopatika pro deti?Mluvila jsem s kamaradkou a ta se stezovala doktorce na prohlidce s malym,ze se od porodu nevyspala.Dr.predepsala malymu nejaka homeopatika-nevim jaka-a chlapecek se budi 1x za noc.mate nekdo skusenost?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Lubico, je to už starší diskuse, ale třeba si to ještě přečteš:
S homeopatikama máme celá rodina hodně dobrých zkušeností. Také Petřík (10 měsíců) po nich lépe spí, zabraly mu dobře na rýmu... ALE!!! na stejný problém pomůže každému něco jiného (není to jako třeba když na horečku zabere paralen nebo ibalgin všem stejně). Proto je potřeba, aby homeopatika naordinival dobrý homeopat. Jinak neuškodí, možná i trochu pomůžou, ale není to ono. :a: pa Anežka

Ahojky, dneska jsem byla u doktorky na 10 měsíční kontrole a stěžovala si na Aniččiné spaní. Říkala, že hlavně žádné léky ani nic podobného. Jen čaj na klidný spánek a snažit se to přetrpět. Že to časem přejde :00: Vím, jak to máte se spaním, jsme na tom podobně, ale ještě se snažím to nevzdávat. :?

In reply to by Lubica

Jojo, taky teď máme šílenou rýmu, takže jsme bez dudlíku, protože musí dýchat pusinkou. Takže je to teď taky častější. Včera jsem dala poprvé čajík na klidný spánek a bylo to ještě horší :? Takže to fakt musíme přetrpět.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka