Krásnou neděli všem!!! CAR??? co a jak???

22.11.2009

Ahoj holky,
jak se všichni máte??? U mě nic moc... :r: Depka jako blázen a vůůůůůůůůůbec nic není ani v nejmenším tak jak bych si představovala!!! :r:
V pátek jsem byla neočekávaně na gyndě a rovnou jsem se při tý příležitosti připoměla že se snažíme už přes rok a zatím nic... V lednu jdu na pravidelnou kontrolu tak říkal že když do tý doby nic tak nám dá doporučení do CARu... Ale je mě divný že mi neudělal ani žádný vyšetření ani nic... Takhle se to normálně praktikuje??? A co nás dyžtak čeká tam??? Jsem z toho celá nějaká zmatená!!! :jawdrop:
Holky díky za každou odpověď!!!!
Krásnou neděli Všem!!! :k:

He he ja psala ráno podobnou otázku ! Taky máme 24 měsíc a teprve ted jsem si vynutila nějakou kontrolu plodnosti ,tak si mě objednala na gyndě 12DC , na ultrazvuk a stěr. Podle mě je to taky málo,tak mi tady holky napsaly,že si mám sama zajít do CARu a rovnou do dvou a objednat se.

Ahojky nevim jak to chodi s dr kdyz tam maji takle doporucit, ale co vim jiste ze taqm lze jit aj bez doporuceni take jsem tam takle sla a v pohode vsechny vysetreni si udelali samy a navrhnout lecbu... takze byhc mozna nevahala a rovnou to zkusila za to nic nedas a usetris si dalsi emsic nerviky hm?

In reply to by qwenny

vis u nas to je trosku slozitejsi nemam problemy s otehotnenim, ale diky me nemoci byla potreba nam k mimi dopomoc pac me cekal sibenicni termin dky bych musela nasadil leky a mimisek by se nekonal..... takze jsme tam prisli dr to s nama probrala pri te prilezitosti jukla na utz a rekla ze dozrava folik to bylo ve stredu tak mi dala domu injekci pregnylu ze si ho v patek mam rano v 7 pichnout to sem udelala a v so nas cekala inseminace.... nicmene bezne se delaji krevni testy a urcite spermiogram....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka