Jak se staráte o zoubky???

22.11.2009

Holky čistíte nějak mrnousům jejich zoubky??Jak jsou třeby ten gumový návlek na prst používáte ho někdo??A nebo je necháváte jen tak růst.Děkuji za odpovědi.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, zrovna tenhle čtvrtek jsem byla u zubařky a pozvala mě na první návštěvu s malým až mu bude 1 rok. Když už jsou zoubky (a třeba jen 2), mají se čistit vždy večer, aby si malý postupně zvykal a pak už po vyčištění na noc nedávat žádné sladké šťávy (mlíčko a voda jsou ok), příslušné kartáčky pro děťátka se prodávají, určitě Ti v lékárně poradí ten nejvhodnější pro vaší věkouvou skupinu.

In reply to by Baryk

nám bude za prvního 8měs.a máme zatím jeden zoubek který se teprve klube.Nerada bych něco zameškala a zase na druhou stranu bych mi nechtěla ublížit.Třeby abych mui ty dásníčka okolo nějak neponičila když bych mu ten zoubek čistila.

In reply to by monikaa

ahojky já tet u Adámka začnu čiatit zoubečky až bude mět všechny,u prvního na radu dr.jsem čistila kartáčkem a malej si porušil sklovinu a pak mě i větší kazivost zoubku :///: tet jsem byla se starším synkem u zubařky a ta mě řekla,že máme přijít v roce na kontrolu má pul roku a má dva zuby ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka