TWINS

21.11.2009

Holky mrkněte se na aukro ,na uživatele ...daf26... je to pani od které jsem brala skoro celou výbavičku,dá se s ní mluvit o cenách a sežene v Londýně cokoli chcete.Dám vám na požádání na ni skype.Ušetřila jsem strašně moc peněz díky ní.

Jsem 23+0,bříško mám veliké,jsou v něm dva uzlíčky štěstí.Čekáme jednovaječná dvojčátka,chlapečky.

Ahoj Adi,
kdo to má v životě jednoduché? Já tedy měla "jen" alkoholika a děvkaře. Proti Tobě slabý odvar. Kdyby sem ho tehdy nedokrmila těmi pár panáky, když přišel po 3 denním flámu, asi by se nepochlubil.. byl to tehdy horor a jsem ráda, že jsem od něj odešla. Ať se stane cokoliv, doufám, že ty pocity, co jsem měla, už dlouho nezažiju. Nový přítel je sice "rozvedený zkrachovalec, jehož polovina výplaty jde na alimenty a s bývalou manželkou se vídá poměrně často u soudu a policajtech", jak ho nazvala odborná literatura (s nadhledem, ale pravda), ovšem nikdy jsem netušila, že skutečně takoví muži existují. Stará se o nás, a nedá se ani říct, že mi pomáhá, spíš já pomáhám jemu. Vaří, peče, uklízí, pere, nakupuje, nenadává, snáší moje nálady se smíchem (s tím mě tedy vytáčí, ale čím víc jsem rozzlobená, tím víc se mi směje.. takže nakonec se začnu smát taky), což jsem si vždy přála. Někoho, kdo mi pomůže, kdo není hádavý. Jasně, urazí se, ale není sprostý, nenaváží se do mě.. asi to někomu přijde normální (včetně jeho), ale mě po bývalým vztahu přijde nynější přítel jako zázrak. Nechává mě spát celý den, nevyčítá mi to, ještě mě přikreje. Nosí mi jídlo pod nos.. učiněný zázrak. Nechápu, kde se vzal, ale snad se mu se mnou bude líbit. My tedy otěhotněli hned, ale to nic na tom zázraku němění, vzhledem k tomu, že jsem si také prošla vyšetřeními, proč s tamtím nemůžeme počít. A pak tím hororem potom.. Teď je to jako v ráji. Ale asi si tím člověk musí projít, aby si pak toho, co má vážil.. ježiš, já jsem zase fylozof. No ale uznej.. bez těžkých chvil by si těch hezkých člověk tolik nevážil. Snad není trapný, co jsem napsala. Jestli jo, tak se omlouvám, chtěla jsem Ti to napsat.

In reply to by Jana Kulhánková

Ahoj Jani,vůbec to není trapný,naopak...moc upřímný. Já mám na to stejný názor.Nikdy jsem neměla v životě nic zadarmo a tak to beru,že vždycky když je hodně špatně,vím,že za pár dnů,měsíců,let,bude o to lépe a budu zase moc šťastná. A je pravda,že si všeho moc vážím! Byla jsem tehdy opravdu s prominutím (ve velikých sračkách) jinak se to říct nedá.Byly tam velké dluhy,rozprodal majetek,znásilnil mě,bil mě ,ukradl mi Martínka když mu byl rok,poslal na mě policajty a nahlásil,že mám doma drogy..dal mi je do autaod kterého měl klíče.( na štěstí má můj tatínek u policajtů kamaráda a ten nás včas varoval).No prstě hrůza.O štědrý den jsem definitivně odešla,17 ledna nastoupil můj dědeček na operaci páteře protože neměl cit v prstech...přeřízly mu omylem nervy od dýchání a on mi zůstal na lůžku na aru 9 měsíců umíral.Každý den jsem za ním jezdila s malým klukem na ruce a bojoval za jeho život s celým světem.Na jaře jsem manžela vaplatila z domu,v srpnu přišla povodeň a ten barák mi sebrala.Zbyl mi jen Martínek na ruce a jedna igelitka.V říjnu dědeček zemřel a mě v prosinci rozvedly. Byl to nejhorší rok ktrý jsem mohla zažít.Dneska nechápu jak jsem to zvládla ,ale zvládla,nikdy jsem Martínkovi nedala pocítit,že jsem nešťastná a nebo,že je něco špatně.Snad se mi to povedlo

No a te´d mám chlapa ,který je pan božský...na rukou mne nosí,Martínka miluje a vychovává a já vím,že ho mám za odměnu!

Nechápu lidi,co si z maličkostí dělají hlavu.

To jsem se Jani zase rozepsala..hrůza :))

Jak se máš?

Moc velká gratulace k takovému zázraku a taky k hodnému tatínkovi :one:
super, další :°~°: :°~°: do březňátek :)

Jééé,další dvojčátka v březňátkách a další dva klučíci :cc): :cc): .Vítám tě mezi námi a gratuluju k dvojitému štěstí :k: .Krásné těhulkování :a:

Tak tě vítám mezi námi a gratuluji k dvojčátkům, kdy máš termín? Koukám že těch kluků je tady čím dál víc!

taky patřím do březňátek, čekám dvojčátka, dvouvaječný a taky to budou kluci, Matýsek a Tobík. Jinak tě tu taky vítám

In reply to by monies

Moni,já mám termín 13března ale rodit budu plánovanám císařem už na konci ledna.Právě pro to,že jsou kluci jednovaječný.Bude to Matěj a Jan. Matěje si přeje manžel a Honzika Martínek,mě se obě jména líbí tak jsem spokojená :).Vždycky se směju,že budu samej chlap:)))
Tak krásně těhulkuj ahlavně bez komplikací!!

In reply to by fildaevca

Moc tě tady vítám,a strááášně moc gratuluji k těm mimískům.Jsou nádherný.Pověs mi,jsou jednovaječná a nebo dvojvaječná??? Jak jsi zvládla těhotenství a porod? Povídej svůj příběh prosím...jsem zvědavá :)

Jsou kouzelný.Jak to zvládáte?

:\x: :°°//: :a: Gratuluji a vítám tě mezi námi, těhulkami ze servru, jak tomu říkám doma. Někdy i kolegyně, páč podle mých představ je půlka holek a žen doma jako já. A být v domácnosti je taky druh práce.. Tak ještě jednou Ahooooj!

In reply to by adanka

Zrovna dneska jsem říkala, že buď holka (ženská) čeká 2 děti, nebo nemůže otěhotnět.. jsem teprv 13.týden, otěhotněla jsem nechtěně s přítelem, s kterým jsem tehdy v den oplození byla asi týden a asi 14 dní jsme se znali.. ale nechal si nás a nechal si nás dobrovolně.. v podstatě přede mnou nezapochyboval.. nepřemýšlel, jestli ano, nebo ne, ale otázka zněla: Budeme na to mít? Je to moje prdelka.. no, jinak už mám 9letýho kluka, moje první těhu bylo v 17 letech. Ale je z něho hokejista, je to bezva kluk. Jak se Vám ty dvojčata stali? Ne, že by to nebylo fuk, jsem jen zvědavá.. kamarádka má dvojvaječný dvojčata a dodnes jí nevěřím, že nebyli na umělým. Ty čekáš jednovaječný? Jednovaječným říkám zázrak!!! Ostatně umělýmu taky! Nevěřila bys, kolik holek (včetně mě před 1,5 rokem) dělalo problémy otěhotnět! Já s bývalým tedy neotěhotněla (naštěstí), a když jsem si řekla, že počkám aspoň 2 roky než bych do toho vlítla, už jsem vlastně těhu byla.. Von se ten život nějak málo ptá. Ty jsi těhu podle přání? Snažili jste se kolik měsíců? Kolik Ti je? Povídej o sobě.. jestli Ti to nevadí.

In reply to by Jana Kulhánková

Ahoj Jani,to je otázek :) tak já se do toho dám.....

je mi 30 let a mám 9letého Martínka,celé jeho těhu jsem proležela v nemocnici,tuhlo mi bříško a otvírala jsem se.Domů mě pustily ve 36tt.Katastrofa.Otěhotněla jsem tehdy přirozeně a chtěně. :) Bohužel mé manželství nevydrželo,manžel spadl do pervitinu a začalo mi peklo na zemi.Po roce marného boje jsem se rozvedla.Rozvod trval Pět let. Narušená osoba... bylo to strašný. Teď jsem znovu vdaná,manžel je pan božský jak já říkám:) mám ho za odměnu.Ale jak to tak bývá,nemohly jsme otěhotnět.Řešila jsem to po půl roce nezdaru,zjistilo se,že manžel má pomalé spermie,já mám alergii na spermie a endometriozu 3stupně,k tomu ještě dvakrát zakloněnou dělohu. Prodělala jsem léčbu,operaci a IVF.Dokonce i IVF jsem měla problémové,dostala jsem hyperstimulační syndrom,nevím zda víš co to je ...strááášně to bolí a dlouho.Bolesti jsem měla až do 16tt. POtom jsem plynule přešla do bolestí od tuhnutí bříška.Ty trvají dodnes.K tomu mám vcestnou placentu.:)Samá komplikace.
Jinak máš pravdu,jednovaječný děti jsou opravdu lekaři nazývani jako zázrak který neumějí vysvětlit a nebo přání pána boha. Ani já ani manžel nemáme v rodě dvojčátka a na tož jednovaječná.Když jsem se ptala,zda na to neměl vliv IVF,bylo mi řečeno že ani náhodou,že to je osud.Na klinice na nás koukali jako na zjevení,nemůžeme otěhotnět,dáme si jedno vajíčko a ono se rozdělí.

Byl to šok....týden jsem to nemohla nějak skousnout,bylo mi jasné,že mé podnikání je v háji n adlouhou dobu,že nám budou chybět peníze,že po zdravotní stránce to bude hrůza...všichni nás strašně strašily když viděly jakou mám postavu a jakou mám anamnézu.
No a po týdnu zoufalství mě manžel přesvědčil,že to bude krásný a že ty děti moc chce.Bylo to tak krásný,že mi došlo,že na to nebudu sama a že mám velké štěstí.Dneska si neumím představit,že bych je pod srdcem neměla.

Tak to je v kostce všechno :)
možná:)))

jak čtu,taky jsi to neměla jednoduché viď?

Ahojky, já nosím pod srdíčkem taky dvě miminka. Jsme sice teprve ve 12.týdnu, ale máme se dobře a rosteme...My zatím ještě nevíme co to bude, necháme se překvapit, pro nás to jsou Pišta a Teddynka.

In reply to by adanka

Ano ano, je to moje první těhotenství, ke kterému nám sice pomohli odborníci a jiné - byli jsme na umělém a povedlo se, obě se chytla a rostou.
Jelikož se jednalo o umělé, tak jsem od prvopočátku na nemocenské a myslím si, že i pro to jsem v pohodě, až na dvě "ranní příhody" se cítím dobře a nevolnosti se nám vyhýbají. Jen mě pobolívá žaludek a trápí zácpa, ale to je to nejmenší...hlavně, že miminečka prospívají. A jak je to s vámi, je to taky tvoje první těhotenství, anebo už máš nějakého broučka doma?

In reply to by Gabka 3v1

Já už mám doma jednoho raubíře,je mu 9let. Martínka jsem měla přirozenou cestou ale mimísky máme po IVF.Daly jsme si zavést 1 vajíčko a ono se nám rozdělilo :e): :e): .Bylo to veliké překvapení když nám v 6tt pustily naklas dvě tlukoucí :h: :h: .
Moc se na ně těšíme. Ty čekáš páreček,nebo dvě hočičky? :!k: :!k: ?????

In reply to by adanka

Ahojky, tak to jsme museli být hooodně překvapení, že se vám to jedno vajíčko rozdělilo, super! Malý už je relativně velky, tak to budete mít dostatek čásu i na dvojčátka. My zatím nevíme co to bude, chtěl bychom páreček, kdo by nechtěl, ale hlavně ať jsou miminka zdravá.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky