Vánoce s miminkem

21.11.2009

Tak jak se máme v pohodě tak si musim postěžovat. Na Vánoce jezdíme k švagrový spolu s tchýní a tchánem, letos naší holčičce na Vánoce budou 3 měsíce, když jsme řešili jak to letos bude, tak nejprve prý že to je jedno ale jak to budeme mít s koupáním, když jsme řekli že to není problém, tak prý hlavně aby nebrečela že by prý Deniska - neteř, které je 8 z toho nebyla nešťastná atd. Takže protože opravdu neumím zařídit aby mimčo zrovna na Štědrý den spalo a nebrečelo, rozhodli jsme se že zůstaneme sami doma, abychom Denisce nezkazili Vánoce, jsem z toho docela naštvaná, kdyby aspoň na rovinu řekli že jsou z pláče nervozní ať to necháme na příští rok atd. a ne se schovávat za dítě. Manžel si spíš myslí že chtějí aby se všichni věnovali Denise, protože je to pěkně rozmazlený fracek a ne naší Gabče.Každopádně mám radši když se jedná na rovinu, tohle mě akorát vytáčí.

Nebude Vam s manzou-pritelem lip sami doma?KOr kdyzy jsou to prvni Vanoce s Vasi holcickou?
My mame taky prvni Vanoce s nasim Davidkem,je mu 8mesicu a na Vanoce budeme s mymi rodici,ale to jen proto,ze bydli pres chodbu :)
Ale urcite bych uvitala kdyby jsme byli sami,prece jen VY jste rodina,ostatni si muzete uzit dalsi den a mit Vanoce u babicky a dedy dalsi den...
Ja bych v tom problem nevidela,ba naopak bych byla rada,ze se nemusim nekam harcovat s malym ditetem a divat se na blbe ksichty,kdyz by nedej boze knourala a brecela pod stromeckem :)
Muj nazor!
Doma si udelate svoje zvyky a rezim dne jaky ma mala a budes v klidku a ne se strachem,ze Ti zaplace a nejakymu rozmazlenymu spratkovi v 8letech zkazi Vanoce :O
Pa pa a krasne svatky hlavne v klidku!

http://nikynka86.rajce.idnes.cz/

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka