Koupání a kojení

21.11.2009

Ahojte maminky, prosím poraďte :dance: Vzhledem k tomu, že náš chlapeček má pět týdnů a skoro 5 kg ( a to porodní váha byla 3,30), tak jsem se rozhodla, konečně, kojit ho, jak chce on. Kojila jsem po třech hodinách a budila, ale s tím teď problém nemám. Nechávám ho tedy pořádně vyspat a zdá se mi, že je po vyspání daleko klidnější. V noci se mi budí sám po třech nebo po čtyřech hodinách. Koupeme ob den, ale dneska to byl řev, až mi tuhla krev v žilách. To stejné předevčírem, přitom koupel má rád a s tatínkem se mu to líbí. Předevčírem jsem ho nakojila až po koupání a to vím, že plakal hlady. Po koupání vyloženě hltal. Bříško to nebylo (prdí jako starej chlap :qu: ). Dneska se probudil sám a kojila jsem ho v půl 6. tak tu půl hodinku a v 7 se šel koupat. Tak jsem Je jasné, že teď mi jíst nechce. Jak to teda vyřešit, když režim kojení nechávám na miminku? Máte s tím někdo zkušenost a nějaký fígl? Budu vděčná, za jakoukoli radu. Kojíte před koupelí? Jak dlouho? Jo a která přebalujete až po krmení? Neblinkají vám miminka? Moc děkuji za odpovědi. :e):

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky holky, děkuji vám za odpovědi. Tak malý se opravdu ohlásil nakonec sám a kojila jsem po třech hodinách a ještě po koupání. Do toho se mi posrandil a napil se z obou prsou, ale když jsem ho přebalovala, co nejšetrněji, tak se poblinkal a poblinkal si i oblečení tak se to přebalování protáhlo. No ale snad mu v bříšku něco zůstalo. Já bych ho totiž nenechala v pokaděných plínách do dalšího kojení. :k:

Ahoj, mě malá jedla pravidlně po dvou hoďkách max, takže jsem to tak přizpůsobila, že když se blížila doba kojení, tak jsem ji vykoupala. S tím přebalováním, v porodnici mi říkali přebalovat po kojení, no u nás to nehrozilo, neb jak jsem s ní pohla, tak blila jak amina, takže my od začátku přebalujeme před kojením. Po kojení jen když se u toho pokadila :s:

já už to teď dělám tak,že když má malá před koupáním hlad,tak ji dám najíst. :a\|: :$}: A po koupání ji ještě přiložím a buď se napije nebo ne. Ale teď se nám daří,že pije kolem půl šesté a koupene v sedm a pak si ještě dá. A přebaluju po kojení,protože většinou po jídle do plínky ještě naprdí :!k: :qu: :C]]:

nám už je šest a půl měsíce, ale od marození, nejdřív koupeme a pak kojíme, te´d většinou vykoupeme, pak si ještě chvilku povídáme a hrajeme si a pak kojíme, radši ho vykoupu dřív, aby pak nebyl spěch kvůli jídlu
přebaluju před kojením
------------------------------------------
http://www.prckoviste.cz/kubicek09

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka