prosím radu průjem 2.

21.11.2009

Prosím poradte mi. Už 5 dní se mě drží průjem. Po smectě se to zlepšilo, ale ne úplně a po trošku mastným jídle jsem zase na začátku. Máte někdo podobné zkušenosti? Opět jím smectu 3x1. tak snad to zabere.Mám strach, aby to nemělo nějaký nepříznivý vliv na miminko. Díky za radu všem. L.

Holky děkuji, moc jste mi pomohli hlavně povzbudily. Snad to během zítřka přejde, ale příště už zkusím ten Hylac, vím, že to kdysi měla malá a pomohlo ji to. ted měla smectu a taky jí to pomohlo, jen já mám nějakou smůlu. Tak uvidíme. Moc íky a přeji krásý zbytek víkendu. L.

Ahoj Leni,
tak já nevím, když to máš už pět dní, ale co mi doporučovala i gynekoložka tak je hylak forte. Mě když začal průjem, tak jsem ho používala a hned se to upravilo. Je to celkově na střeva, tak snad by ti to mohlo pomoct. Kdyžtak vyzkoušej. :a:

Ahoj, je to blbý dotaz ale jakou máš barvu stolice, pokud to vyloženě není nějaká střevní chřipka která by byla vážnějšího charakteru aby trvala tak dlouho, tak by to mohl být žlučník.Prý se objevují žlučníkové průjmy u těhotných.

In reply to by monca87

Ahojki, díky za odpověd. No je to takové světlé žluto oranžové. Žlučník snad ne.. to by mi ještě scházelo.Je sice pravda, že mě první dva dny bolel žaludek a ještě nemám na nic chut, tak jen doufám, že to bude brzo ok, jinak letím v po k dr, at se na mě mrkne. Mám strach, at se to nijak neprojeví na miminku, skoro nic totiž nejím.,. jen rohlík, suchar,piškot, snažím se nějaký ten jogurt. Moc děkuji všem za podporu a odpovědi. L.

In reply to by Lenicka83

No žlutá stolice je u žlučníku, není to nic vážnýho když tě u toho nechytají koliky, jen si třeba budeš muset dávat pozor na smažený a mastný,pokud tě to do pondělí nepřejde tak určitě jdi k dr. ať máš jasno a hlavně abys nebyla dehydrovaná.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka