Kocarek

21.11.2009

Maminky prosim vas nemate nekdo zkusenost s kocarkem od Taka Jumper GT?dekuju za nazory..

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, taky máme tento kočárek a jsem s ním docela spokojená. Jediný, co mi na něm vadí je to, že ty pacičky na boku kočárku, jak se oddělává korbička z podvozku,jsou uplně na prd. já každej den korbičku oddělávám, bydlíme ve 3 patře bez výtahu,takže podvozek nechávám dole na chodbě a korbu tahám domů. Občas se ta packa zasekne a i to samotný vyhákávání korby z podvozku s miminkem v něm, je docela hukot. Musíš napřed jednu a pak druhou stranu. Je to docela fuška a celkem těžký.Ale jestli nebudeš korbu oddělávat, tak doporučuju. |Krásně se s ním jezdí :a: :a: :a:

Ahoj Babsie, já jsem si koupila TAKO JUMPER GT (černo zelinkavý) (přes net, ale zatím ho nemám vyzkoušený, to až tak za týden, dva, či tři. Jsem v 38. týdnu. Ale už jsme ho složili, vyzkoušeli a vypadá dobře. I kolečka jsou dost velký (do sněhu asi ideální). A pokud máš termín v lednu, tak si ani nemusíš dělat starosti s velikostí korbičky hlubokého kočárku.
Kupovala jsem ho tady na těch stránkách: http://www.kocarek.com/cz/tako--jumper-gt.php, vyšel na 8 tis. i se sedačkou, celá trojkombinace. Ten obchod je v Ostravě, ale nevím, kde bydlíš ty. Před měsícem byl na těch stránkách nejlevnější.

In reply to by Mishaak

dekuju moc za rady ,my prave si ho vyhlidli a jelikoz bydlime na kopci a spis potrebuju terenni kocarek tak chceme tento,v provedeni zeleno cerne kombinaci,zitra se prave na nej jedem podivat a kdyztak ho hned berem.jeste jednou diky moc!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka