Narození Nikolky, super porod

21.11.2009

Ahojky holčinky, dlouho jsem tu nebyla. Přesně 15 dní, kterých jsem si proležela v nemocnici. Byla jsem hospitalizována kvůli vysokému tlaku, nedělalo to dobře mně ani miminku, a tak se doktoři rozhodli, že domů v celku už nepůjdu, že půjdem každá zvlášť. Měla jsem 18 dní do termínu a tak se mi to snažili vyvolávat. Zkoušeli co se dalo, narvali za ty dny do mně tablety na vyvolání, přesně jich bylo 7, pak zkoušeli oxytocínový test, taky nezabral. Až v úterý ráno do mně dali nějakou tabletu, která je prý malinká, ale agresívní a zanedlouho se dostavily porodní bolesti, bylo to takové slabounké pobolívání podbříšku a čím dál víc se to stupňovalo. Tabletu jsem dostala o půl 8 ráno, bolesti začaly kolem 11 a hned mi píchli vodu, protože se to dobře rozjelo. Řekli mi, ať zavolám manžela. Tak manžel dojel kolem půl 12, chodila jsem si po chodbě a čekala kdy příjdou silnější bolesti, ale nějak se nedostavovaly a tak jsem šla do sprchy a tam hopsala na balónu a pouštěla si horkou vodu, najednou se mi z ruky začala vytahovat kanyla, tak říkám manžovy, aby šel pro sestru, sestra došla, jenže než mi to spravila, tak jsem na ní začala křičet, že už rodím. Ona že nééé, že to ještě nebylo tak sestoupené a tak se mi snažila kanylu spravovat dál, vytrhla jsem jí ruku a říkám, že rodím, že už cítím hlavičku úplně dole a tak jsem šla na křeslo, došla jsem tam, lehla a na jedno zatlačení byla hlavička venku, další zatlačení šlo tělíčko. Nestihla dojít ani druhá porodní asistentka, natož doktor. Takže mně odrodila jen jedna asistentka, bez nastříhnutí hráze. Takže dne 17.11. ve 12:17 se nám narodila krásná a hlavně zdravá dcerunka Nikolka, která vážila 3170 g a měřila 51 cm. Narodila se o dva dny dříve, ale já jsem šťastná, že to máme všechno za sebou. Všem přeji tak krásný porod jaký jsem měla já a hlavně hodně zdravíčka.

skusila co?!Ale dobře to dopadlo,teda to byla ale hruza asi v očich sestřičky!Moc gratluji k Nikolce,jednu mam taky doma

In reply to by LucieLoL

Děkuji Lucinko, víš co, já si myslím, že každý porod je takový, jak se k tomu ta těhulka staví. Buď v klidu, nemysli na nic špatného a ono to všechno půjde dobře. Já se na porod těšila. I první jsem měla rychlý a super a druhý ještě lepší. Přeju ti, aby i ten tvůj byl krásný a rychlý.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka