léky během kojení???

21.11.2009

holky poraďte....od včerejška mě bolí v krku a teče z nosa....na nos jsem si pořídila Olynth,ale co na ten krk??? Mám doma Stopangin...můžu ho??? Nebo kloktám olej31,ale jinak nevím co dál a nechci,ať to malá chytí ode mě....

Kliknutím vložíte smajlíky:

já jsem taky při kojení brala Olynth - když to nedávkuješ desetkrát za hodinu, tak to nevadí. A jinak jsem brala Stoptussin - ten se může jak v těhu, kojení i ho můžou malý děti.
Takže ten určitě můžeš (mě osobně ho napsala dr. mojí prďole a té bylo 6 měsíců).
Jinak na bolení v krku mě nejvíc pomáhá - teplá slaná voda a kloktat - je to sice hnus, ale už od malinka mě to naučili rodiče a naprosto bezkonkurenční.

Ahojky,tak koukám že nejsem sama. Od noci nemůžu vůbec polknout. Holky mi tady radily homeopatika HOMEOGENE 9 nebo Septisan a paralen. Tak jsem to koupila a začínám s léčbou,tak snad to pomůže. Zkus to třeba ti to taky zabere. :a:

Mě hodně pomáhala při kojení homeopatika, někdo na to nevěří, taky nevěřila, ale pomohlo mi to...
zeptej se v lékárně, já tehdy byla hodně nachlazená, poslala jsem chlapa, ať mi koupí něco,co můžu při kojení a donesl mi ty homeopatika...ale nevím už jak se jmenovaly, ale v lék.vám poradí

nevim kdo ti poradil olynth,a le ten se pri kojeni enmuze a zajdi si k dr. je velice malo leku ktere muzou kojici zeny a muzes treba paralen,a le max 3 dny ne dele.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky