Ultrazvuk 3D v Podoli

20.11.2009

Jeste bych chtela radu mile damy:) co myslite? doktorka mi v 2trimestru delala UZ ale udajna spatna viditelnost ani nevidela jestli je to holka ci kluk.. vyplati se zainvestovat do UZ 3D v Podoli tak za 6tydnu ?Vypali to na dvd :D muzu to pojmout jako darek tatinkovi k vanocum:D co myslite?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky já jsem ted 28+1 a jdu na 3d v uterý... dneska jsem se obědnala do www.gyncare.cz a dala mi velice příjemná sestřička,jdu na přání přítele... a přesně to pojmeme jako dárek k vánocům pro babičky a dědečky... máme již pěkné fotky tak to tak nakombinujeme... v podolí budu rodit,ale na ten 3D jdeme sem.... pul hodiny,videosekvence na dvd + fotky... na přání a po do hodě s doktorem můžeme požádat o potvrzení pindíka :) no jsem zvědavá.... 1.200kč

Ahoj, já byla ve 20. týdnu na UZ a taky nebylo nic vidět, tak jsme se objednali do Podolí na 3D (vyšlo to na 26.týden) a bylo to užasný, vůbec nelituju těch penízek. Malá nám ukázala všechno, hlavně to že je holčička :)
Jestli bude někdy druhý mimčo půjdu zas.
www.prckoviste.cz/eliskakucerova

Tak 3D ultrazvuk se moc neviplatí někdy se to mimčo ani nehýbe třeba bude spinkat a stojí to dost peněz..ale dárek k Vánocům by to byl pěkny...jinak vyzkoušet jít jinde třeba na ultrazvuk..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka