Mojžíšová metoda

17.11.2009

Ahoj Holky, ráda bych se Vás zeptala jestli má někdo zkušenou z mojžíšovou metodou cvičení? ..... bylo mi to doporučeno, jako začáteční prostředek

moje mamca se tuhle metodu učila před 15 lety u paní mojžíšove ma na to atestaci a pokud vím tak za ní chodí spousta ženských. A myslím že úspěšnost ma hodně velkou. Kostrc se musí srovnat aby se povolili stažený panevní svaly. A líp se pánev prokrvovala. To že pak týden boli záda je normální. Pak musíš cvičit aspoň půl roku aby to mělo nějaký efekt. Nic nejde najednou. Vím že kdo chodil k mamce tak asi každá 4 otěhotněla do roka. Je to běh na dlouho trať a výsledky se můžou dostavit až za dlouho

Já cvičila celou. Cvičila jsem sice 2x za den, ale strašně mne to nebavilo. A večer jsem většinou usnula u toho jednoho zákeřnýho cviku. Takže se dá říct, že jsem to "flákala". Takto jsem to cvičila od září do června a nic. Srovnání kostrče blbej pocit a řekla bych, že mi to akorát ublížilo, protože mne pak bolely záda týden.

In reply to by Lucik P.

Takový pocit jsem na začátku měla taky. Ale ono tě to těšení přejde, když každý den padáš na hubu, že bys šla spát už cestou (180 km), pak vybalit, nachystat na další den, navečeřet se, sprcha a cvičení. No, to už jsem u toho prostě usnula a nedocvičila. Tak jsem si pak nechávala ten nejvíc spavej cvik na konec.

s tím zkušenost nemám, ale kamarádka, která se snažila o mimi přes 4 roky ji vyzkoušela a vyšlo jim to, takže z toho důvodu rozhodně doporučuju vyzkoušet :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka