Dotázek maminkám které plně kojí a mimča spinkají dlouho

21.11.2009

Dobrý den maminky,

mám dotázek který se týká jídla a vašich miminek.
Jelikož je jasné že jídlo má vliv na kojení a to jak na hustotu nebo množství...a proto mě zajímá co baštíte? A po čem se domníváte že vám miláčci spinkají dlouho lépe řečeno skoro celou noc?

Díky všem

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, tak já baštim úplně všechno teda kromě ostrýho a nadýmacích jídel...Malýmu je sedm týdnů a už 14dní spinká v noci 5-6hodin takže pohodička!!! :C]]: ....A pořád piju jablečnej džus a vody neslazený

Ahojky, hodně jez polévky s jíškou. :a\|: omáčky. Já jím chleba s paštikou k snídani a piju k tomu meltu, někdy kefír.Celej den piju čaje a střídám pro kojící, heřmánkovej, ovocnej a ven nosím vodu.K obědu třeba polívku mezitím to občas proložím něčím sladkým. Večer jím třeba rizoto, nebo omáčky s knedlíkem nebo s těstovinama pak třeba zbaštím tabulku čokolády :///: No baštím jak :pig: Ale co kojím mám pořád chutě na sladký, ale příšerný.Ale taky si dávám večer ještě mrkvičku. I když takhle žeru mám dole pět kilo. Malá spí od osmi do tří. Ale já jí o půlnoci budím, když neusnu :'zz): a nebo mě probudí budík jdu jí nakojit.

Ahoj, tak ti napíšu jídelníček za včera, protože malá jedla naposledy v půl desátý, usnula v půl dvanáctý a spala do čtvrt na šest do rána, pak si cucla a chrupala do půl desátý, paráda.....takže snídaně dva rohlíky s nutelou a melta, oběd přírodní hovězí s rýží, večeře dva celozrnné rohlíky a plátek krkovičky, pila jsem kojící čaj, feniklový čaj a ovocný čaj, celkem toho bylo něco ke třem litrům a ještě jsem snědla asi půlku čokolády:)

No tak já jím normálně.Bude ná 5 měsíců tak už malej nevadí nadýmavé potraviny,i kyž prdí jako drak :s: Spí přes den tak přes 2 hodiny v kuse.V noci usne po koupání tak na půl hoďka,pak se vzbudí,nevím proč a zápasíme do půl noci, :( jak kdy.Teď už je to lepší,usne kolem 11 večer :) No a spí tak do 6 hodin ráno.Taky jak kdy.Posledně přibrala 500 G za 14 dnů,tak nám to asi stačí :!k:

Na noční spaní to určitě vliv nemá, co jíš, ale už jsou tu další 2 diskuze, kde se rozebírá noční spaní a buzení, tak se na to mrkni....

Ahoj náš nejmladší bude mít 5měsícu jím všechno kromě nadýmavých potravin v jídle se nijak neomezuju hodeně baštím sladké a na noční spánek malého to žádný vliv nemá a nemělo ani u starších dětí holku jsem kojila 15měs syny 12měs. holka se my na kojo budila v noci i v 8měs. co 1.5-2h a to jsem se taky v jídle nijak neomezovala takže já si myslím že noční buzení a strava maminky spolu nijak nesouvisí.

melta se na mlíčko taky doporučuje, myslím, že ba tvorbu....já piju karo, ale právě čím jsme starší tak se mi zdá že spí čím dál mín , v noci se budí dokonce každé 2-3 hod a dřív vydržela i 8 hod

U mě to rozhodně jídlem nebude, protože jídlu moc nedám. Jím dost sladký, ale hlavně vypiju hektolitry melty :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka