manualni odsavacka Avent Isis-kdo ji mate, prosim pomoc

21.11.2009

Ahoj holky, dostala jsem od kamaradky manualni odsavacku Avent Isis, ale nemam k ni navod, vim akorat, jak se rozebere a sestavi dohromady. Problem je, ze v ni neni skoro zadny podtlak a tim padem neodsaju nic. Nevite, jestli se ten podtlak da nejak upravit, aby to salo vic? Jestli se to upravit neda, tak je asi rozbita nebo to s ni neumim :? . Dekuji :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak hlasim, ze blbost byla na me strane, dneska jsem to konecne zkousela, ale bez te masazni vlozky, jak mi tady nekdo poradil a saje jako das, behem 2 minut 100 ml :s: ! Ale s tou masazni vlozkou ani tuk! Tak moc dekuju holky za rady!

Ahoj Jani, já ji měla půjčenou na zkoušku a ani kapička. Ta, která mi ji půjčila, tak taky říkala, že nic moc, ale šlo jí to s ní nejlíp. Akorát prej tomu musela pomáhat ručně :? Takže odsávačka na dvě věci :)

v té odsávačce je taková bílá kytička (hvězdička nebo jak to popsat), jak jí tam máš danou? Musí být tou hvězdičkou vzhůru (nevim, jestli to popisuju správně), to to dost často dělá

Ahojky, mám ji taky od kamarádky ale ještě nepoužívám. Návod mám ale pouze v angličtině. Jestli ti to pomůže, hoď mi sem maila a já ti ho naskenuju. Máš to určitě dobře složený? Je to celkem věda.

In reply to by KajaG

Máš to tam a přesně jak píše Terinka, ten díleček je moc důležitek, tak to zkus pokoumat. A jinak kamoška s ní byla strašně spokojená, tak jsem byla moc ráda že to nemusím kupovat a uvidím. Tak pak dej vědět jestli se povedlo. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky