co vse papa vase 9-12 mesicni miminko ? + co dnes varite?

21.11.2009

co davate papat vsechno svemu 9 - 12 mesicnimu miminku ????????Ja uz nevim co davat.A co dnes varite ???

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak mi sme meli fazolovou polevku,bylo tam hodne fazol a brambor a nebyla skoro slana takze mela i mala a druhe dostane kousek kuratka jeste nevim s cim :s: Jinak rano mela jogurt a mandarinku,kolem 7:30,asi tak v 10 presnidavku a ted tu polivku,druhe dostane az tak za hodku.JInak do toho hodne kojim.No ja vetsinou uz davam male co jim sama,ja totiz skoro nesolim a nekorenim,nevadi mi si dosolit az na taliri tak papame spolu.Jinak sme meli zapecene testoviny nedavno,zapecene bramburky,detskou sunku taky davam tak 1krat tydne.Budeme mit rok :)

Ahojky, já dneska uvařila malýmu brambory s masem a špenátem, rozmixovala jsem mu to s mlíčkem (musíme dávat HA mlíčko) a bude to mít i k večeři. On mi totiž už nechce jíst k večeři kaše nasladko co jsem mu doteď dávala, tak mu dělám něco obdobnýho jako k obědu.. a dneska jsem líná tak jsem toho udělala víc a holt to bude mít i k večeři :00: Jinak vařím hodně ty brambory a přidávám všelicos - maso, zeleninu, nebo jen zeleninu, taky někdy dětskou šunku, filé, nebo koupím skleničku hami, smíchám mu půlku s bramborem a má to na 2x... nebo místo brambor občas dělám rýži nebo těstoviny, ale brambůrky vedou, zvlášť když mu z nich umixuju kaši s mlíčkem, po tom se může utlouct :-)
Taky kolikrát už nevím co mu dát a připadá mi že jí pořád dokola to samý, tak se ráda nechám inspirovat od ostatních maminek :a:
Jo a přítel je dneska do večera v práci tak ani nevařím, jen odpoledne upeču žemlovku tu máme rádi :-)

Tak já dnes vařila - zapečené brambory pro nás, jablkový koláč a gulášovku z pytlíku :s:
Pro malou - brambory, zeleninu (brokolice, mrkev, květák), rozmixovala a přidala 2 žloutky. Když to dělám s vejcem, tak maso nedávám (1x za týden).
Malé je 10,5 měs., pořád jí vařím ty brambory a přidávám skleničku příkrmu (Hami) pro děti od 10 m. Je tolik druhů, že dle mého má docela změnu. Dělají i boloňské špagety, brokolici se sýren, kuřecí soté a tak. Máme to s těma vařenýma bramborama na 2 dny.
Jinak má jogurt ráno a odpoledne ovoce - většinou přesnídávku, večer kaši.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky