Originální Vánoční dárek: darujte kousek přírody

21.11.2009

Zdravím vás, maminy!
Co takle k Vánocům darovat svým můžům či dětem něco, co je potěší a ještě tím pomůžete přírodě?
Nedávno jsem totiž na internetu objevil možnost darovat kousek pralesa. Podle mě je na tom pěkné,
že člověk tím udělá radost a zároveň vykoná dobrý skutek.
Co si o tom myslíte vy? Je to na www.novyprales.cz
Napište mi sem svůj názor :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

:qu: ,ale muj manzel takove tipy jako greenpeace uplne nesnasi,takze darek jak vysity primo pro nej :qu: ,az ho budu chtit nasrat tak mozna :C]]:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

A nic taového jsem si o vás ani nemyslel. Tohle není jako většina těch reklam, které sem dávají, pokud se to vůbec dá nazvat reklamou. Je to prostě tip, který navíc může být prospěšný. A jak je vidět, jsou i lidi, které ten tip zaujme. Stejně jako jsou lidi, které tím až neuvěřitelně popudím. Proto těm, které jsem popudil, se omlouvám a tomu zbytku přeji krásný den :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To je teda dobrej ulet :s: :s: Ja si toho ani nevsimla :n: Pro meho muze by to mozna byl potesujici darek,ale ted uz tomu neverim...cooo tooo jeee??? :jawdrop:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Měsíc těhu žádný, protože o sobě píše ,,objevil" :s:

dobrý skutek to možná je, ale ten můj by se mi nejspíše smál až do příštích vánoc :s: :s: :s: Já osobně bych do toho nešla :n:

Ahojky,ajk darek je to dost zvlastni...ale ja osobne mam doma lesniho muze-muj manzel jednou tydne porada vypravu do lesa a dela tam tzv: cajove dychanky s kamaradama,obcas neco upecou,chytaji ryby atd...Les je jeho nejvetsi dobijec energie,kdysi tam dokonce mesic zil :s: Takze verim ze by mu tento"darek" udelal radost,takze o tom budu uvazovat :///: :+^*:

Ahojík, tak určo dobrá věc to je, ale asi bych tím manžela nepotěšila a nedokážu si přestavit, jak by se tvářil třeba náš syn v 5 letech, že nedostane autíčka, ale kdesi kus pralesa :s:

:!k: :!k: :!k: jasně, až z rodičáku vyšetřím nějakou tu zbytečnou kačku, koupím mému drahému prales :!k:
-------------------------------------------------------
naše osobní stránky - www.dent.websnadno.cz.

In reply to by vodnanka

Nó, tak jako živě vidím, jak si ten můj ťuká na čelo jestli jsem zdravá :s: Každopádně já bych si na to čelo musela zaťukat sama. Potřebujem novou sedačku, ale nebude na čem sedět, protože mám kus pralesa :s: :s: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky