Pohyby???

21.11.2009

Ahoj moje :k: těhulky i snažilky :a: To vám musím napsat,je možný,že cítím slabý pohyby o: Včera večer,když jsem v klidu ležela a dívala se na telku,jsem cítila takový šimrání,je možný,že to byly pohyby?Nebo to jsou prdíky,no ráno jsem měla dost větry,tak nevím teda :!k: Ale asi to bylo tím,je ještě brzy :)

Ahojky :k: určitě to jsou pohyby :°O°: také jsem je ve 14tt už cítila sice málo ,ale přece. Už jsem 17tt a už pomalu sílí a jsou častější.Dneska jsem volala ohledně triple testů vše je v pořádku tak jsem moc ráda, ale stejně musím do Brna nejsem už mladice, ale plodovku mi brát nebudou když je vše ok. :\x:

In reply to by siska333

To proto že už mi je 34 a Brno si žádá konzultaci asi mi jen budou říkat že testy nejsou sto procentní že nějaké procento je možné že ty testy tu vadu neukážou atd. Možná mi ještě udělají podrobný ultrazvuk u nich. No však uvidím. Jinak by mě tam neposílala ,když testy jsou ok. A děkuji za gratulaci. :qu:

tak ty mi ctes snad myslenky, ;) protoze to je otazka,kterou si uz par dni davam.Ja jsem ted 14+1tt a uz asi tak tyden citim parkrat za den kolem delohy slabe nakopnuti a myslim,ze streva to fakt nejsou :) Tak nejak citim,ze to je malej a jak jsem sla na to NT,tak chvilku predtim jsem citila jak me tam nekdo jemnoucce nakopava a vzapeti jsme sli na ten ultrazvuk a malej sebou fakt pekne hazel z strany na stranu,takze jsem presvedcena,ze to byl opravdu malej.Taky mi to vrta hlavou,ze je jeste velmi brzy a maleho Misu jsem citila poprve az mnohem pozdeji,ale nekde jsem cetla,ze druhorodicky citi mimi drive,tak nevim.Taky se mi to stava v okamziku,kdy se divam treba na telku jako ty a jsem absolutne v klidu.Nedavno jem cetla nazor doktora na netu,ktery tady psal,ze je opravdu jeste velmi brzy,ale nevlucuje to a mozne to je,tak kdovi zda jsou to nae streva,nebo prdousci :c: :a:

jo kesji, je to vono, já jsem první pohyby cítila ve 13 týdnu, když sme jeli z ultrazvuku a screeningu v autě :) tak vítej

tak ja jsem je měla taky od 14tt,to jsem zrovna byla ve špitale,a viděla jsem je spiš,u stydke kosti takove to ťukani,no možna že zrovna měla škitavku :s:

Ahojky taky jsem prvorodička a taky jsem začala cítit pohyby v 15tt :\x: Užívej si to ,je to nádhera,teď už jsem 27tt a to je teprve síla :one: Příjemný těhu :a:

Ja je mela taky brzo,ono se neda rict pohyby,ale simrani jak pises.Pak jsem vzdycky tu nasi prdelku citila,kdyz jsem si dala ruku na bricho a ona pekne jezdila sem a tam ;)

Oli ... je to tady!!! Určitě jsou to pohyby... Já měla před 3 dny takový divný lehtání v podbříšku (níž a hloub mám Béčko)... tak taky doufám :-) A byla jsem zrovna po použití toalety ;-) , takže prdíky to nebyly...

Musíme věřit...

:s: :s: kesjinko ja ti neporadim ale rika se ze u druheho ditete citis pohyby drive tak je to mozne.Ale ty vetry to je perlicka nakonec :qu: :s:

Ahoj a jak dlouho jsi těhotná? Moje švagrová mi popisovala první pohyby jako mírné chvění v 14.týdnu ale ona čeká druhý mimičo tak už to zná.

In reply to by kesja

No a nasi Naty bylo v zari 6let,fakt uz si spousta veci nepamatuji,jsem nekdy jak prvorodicka a taky spousta veci nebyla ;) monitor dechu,ozvy od 36tt kazdy tyden,3D a 4D utrazvuky :) hrozne jde vsechno dopredu ;)

In reply to by kesja

No tak to by mohly být pohyby ;) , uvidíš jestli se ti to bude dnes opakovat až budeš v klidu odpočívat a nebudou tě trápit prdíky :s: .Já už bych to chtěla taky cítit strašně se na to těším ale je to moje první těhu a je ještě moc brzy, ale ve čtvrtek na UZ se pěkně mrskal nevěřila jsem vlastním očím jak je to malinký ale už takový dokonalý .

In reply to by kesja

Trochu mě zaráží jak je to v dnešní době strašně těžký přirozeně otěhotnět :? ,já když jsem to řekla v práci tak mě strašně překvapila reakce kolegyně která se rozbrečela :r: z toho jak se nám to rychle povedlo,má dceru 37 let a nejde jim to už moc dlouho a druhá kolegyně v práci se snaží už rok a půl a bylo mi jí strašně líto když jsem to musela v práci říct , ale ona chodí k doktorovi , jehož způsoby vyšetřování se mi vůbec nezdají adekvátní ale přejít k jinýmu nechce.

In reply to by monca87

No ani nemluv,já když s nějakou známou,nebo kamarádkou co jsem jí moc dlouho neviděla,tak slyším jen o tom ,jak moc by chtěli mít miminko a že to ne a ne jít,nebo,že už byli xkrát na umělým a pořád nic.Je to nějaká divná doba :\/:

In reply to by kesja

To teda jo a navíc prognózy jsou čím dál horší, a dnes když se podíváš na internet co všechno tu plodnost ovlivňuje tak je to opravdu zázrak, když se najde pár který je v pořádku a myslím, že si doktoři zvykli říkat že rok snažení je normální a pak se teprve zbytečně pozdě začne řešit problém :s: Ta moje kolegyně nikdy nebrala antikoncepci její 29let a doktor teprve teď posílá jejího manžel na spermio :?

In reply to by kesja

To teda jo já mám primáře oddělení je občas trochu náladový ale kvůli své pověsti si nedovolí nic zanedbat, když si neví s něčím rady tak hned zařídí konzultaci v Praze nebo při nějaké malé pochybnosti hned pošle do nemocnice na pozorování, teď jsem tam byla na gyndě sice dva dny zbytečně kvůli tlaku ale zase jsem byla v klidu že kdyby se něco opravdu dělo byla jsem pod dohledem.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka