kolik kašičky?

20.11.2009

Ahojte holky, kolik dáváte na noc miminkům kašičky? Naší malé je 5,5měs a dávám jí těch 13Oml. Nejprve toho moc nesnědla, ale ted už jsem koupila ten dudlík od aventu a vypila vše. Děkuji za rady :dance:

Kliknutím vložíte smajlíky:

My davame asi 160ml a 3lzice, aby to nebylo tak huste, spime pak celou noc. Z avent flasky. Nejvic chutnaji Nutrilonove a Sunarka

ahojky mám 6.měsícu a vypije 200ml,ale někdy jen 150ml,ale učinek to nemá jen mu chutná budí se mě stejně v noci na mlíčko 2krát :)

In reply to by Jaja10

teda to je krása.Já ho zkoušela i šidit čajíkem a prostě má hlad se stejně budí pak za hodku a jak dostane mlíčko vypije 150ml a chrní spokojeně...prostě mě to přijde už zvyk či co...nějak to už neřeším první syn mě to t´dělal do roka :00:

In reply to by Terinka84

a sakra to se mám na co těšit- malé je půl roku a týden.ted mi začala dělat to že se mi v noci kutálí v postýlce a když se dostane na bříško tak se jí to nelíbí a knourá- dnes sem jí ale našla v posteli spící na břiše!!!Pa Martina.

In reply to by lola11

Tak to jste šikuláci! Malá toho právě lžičkou moc nespapala a navíc se tvářila fakt hrozně :sick: :s: . Ale dneska jsem jí dala poprvé z lahle a taky všechno vypila. Ale jinak lžičenkou příkrmy papá celkem pěkně, jen ta kaše jí lžičkou neleze. A jakou kašičku dáváte? Já jsem jí zkoušela Na dobrou noc od Hami - banán a Nutrilon kukuřičnou(ale ta jí vůbec nechutnala), asi si musí zvyknout, že...

In reply to by Jaja10

tak my zkoušeli Nutrilon to jí moc nejelo a hroznějí chutná od Babylove z DM vanilková a banánová(hlavně stojí i jen 50kč:o))- moje malá zase neumí pít kaši z lahve- z lahve jen mlíčko a čajík ale kolikrát mám při krmení kaši až na stropě.a spí ti pak déle?mě pak malá spí 12h vkuse!!!!!!!díky bože:o)Pa Martina.

In reply to by lola11

Mě taky spinká , uložím kolem 19 a budí se kolem 6-7 , ale to i jen když jí dám mlíčko ( UM). Nespinká moc přes den, mezi jídlem vždy tak 20min... Slyšela jsem že ty z DM jsou dobré. A tobě spinkala i jen po mlíčku?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka