Prosím,prosím...

21.11.2009

Tak předem všechny zdravím...
Mám další dotaz,se kterým se obracím na Vás
Dnes ráno jsem si všimla narůžovělého výtoku. Je vše v pořádku nebo se děje něco o čem nemám páru..? Jinak mi totiž celkem nic není, jen malej je nějak neklidnej, ale necítím se špatně. Spíš cítím tlak v bříšku a je nepříjemný. Rychle jsem se sprchla a ted bych si ráda lehla,ale musím vařit :( ,jinak bude zle. Mamina je v práci a její manžel je neskutečně nenažranej, pokud nebude maso,tak je schopný zabíjet :s: .
Tak jiné změny na sobě nepozoruju. Fakt jen ten tlak v břiše a taky mě bolí záda,ale to je naprosto běžné :s:
Moc děkuji za odpovědi....Mějte se krásně a prosím odpovězte :a:

Těžko radit .Já bych zajela do nemocnicena kontrolu,nebo bych tam min.zavolala.pro jistotu.Já jsem kdysi měla taky narůžovělý výtok a tenkrát jsem nedopadla dobře.Ale to jsem byla v 8 týdnu.To ty už máš asi za sebou.Ale určo bych dneska nevařila a lehla jsem si.Možná to nic nebude,ale nikdy nevíš.V jakém jsi týdnu??Držím pěsti.Dej pak vědět,jesti je všechno OK.Já doufám,že ano :a:

In reply to by Iveta K

no,jsem ve 29tt. Mě jinak fakt nic netrápí,tak snad se nic neděje. A vařit musím no..ale udělám jen nějákou rychlovku a pak budu určitě odpočívat. Kdyby se ještě něco změnilo,tak určo napíšu. Mockrát děkuji:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka