holky stalo se vam nekdy ze jste neco chteli a pokazily?

20.11.2009

Ja jsem nechala udelat hrnicky pro mamku s tatkem k vanocum a fotky jsem tam donesla nekvalitni (doma neupravene,myslela jsem ze si to delaji tam podle sebe) a fotky na hrnickach jsou skarede :-( Strasne me to mrzi! Stalo to 480kc a premyslim zda jim to dat nebo udelat jine...Ach jo...Proste se nezadarilo...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, vyreklamovat to můžeš zkusit, ale myslím, že moc nepochodíš... pokud se jedná o tyto zakázky, dělá je automat, oni mu tam jen nahrají fotky, co si doneseš a pokud se vyloženě nedomluvíš osobně s tím fotografem, že je chceš upravit, tak si s tím nikdo nehraje... to je lepší stáhnout si z www.fotolab.cz prográmek a sama si to udělat, tak aspoň uvidíš, jak ta fotka tam bude vypadat, jestli je dobrá a můžeš ji použít (ovšem jen v tom směru, jestli má dost velké rozlišení, ne že třeba je blbě vyfocená, moc tmavá atd.) a jestli to tam bude tak, jak si představuješ... nebo to samé si můžeš stáhnout na www.fotostar.cz , je to jednoduché a můžeš si tam pak i upravovat fotky, nechat dělat různé dárečky a kalendáře atd.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ja to vim...Ale i tak si myslim,ze je to potesi.Premyslim ze udelam novy,ale asi ne.Uz jsem jednou delala pritelovi hrnek s trickem a bylo to dobry,ale tet jsem mela spatny fota a oni me nedali vedet a hadej se snema kdyz jsem vedela ze ty fotky byli rozmazane..

ahoj. Jo, my jsme chtěli dát tátovi k šedesátinám Kubův trojrozměrnej obrázek ve skleněný krychli a dopadlo to taky blbě. V tu dobu bylo Kubovi jedenáct měsíců a nechtěl posedět na to focení, takže i když jsme se všichni i fotografka snažili, aby byl v klidu, všechny fotky byly rozmazaný a ty co byly dobrý, tam se zase tvářil jako pako, takže nám fotografka doporučila místo krychle malou klíčenku, že tam to nebude tolik vidět. Tak má táta za šest stovek malinkatou klíčenku s ještě menším obrázkem (asi 1 cm). Podle mýho tam Kubu ani nemůže poznat, protože blbě vidí, ale stejně byl moc rád a řikal, že je to moc hezký. Takže jim ty hrnky klidně dej. Potěší je to :a: .

Nyslím,že jsi měla smůlu výběrem firmy.Sama ty fotky nepoznáš.To Tě měli říct oni.Zkusila bych to reklamovat.Já jsem nechávala dělat fotky na trička,je fakt,že se tam ta fotka zvětšovala,ale přinesla jsem jich několik,všechny krásně osté,oni to naskenovali,prohlídli a žádná se jim nelíbila.No a pak přece něco vybrali,a výsledek byl dobrý.Teď chci malej udělat polštářek s naší koškou,je na ní úplně litá.Tak doufám,že to dopadne dobře. :k: .

Ahojky, určitě to nebude tak zlé ;) , myslím si, že rodiče budou nadšeni je to originální dárek :one: . Já chci tchýni taky věnovat hrníček s fotečkou. Tak se měj krásně a pak písni, jak jsi uspěla :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky