10-ti měsíční prohlídka

20.11.2009

Ahojte Tety...Tak jsme včera s Míšánkem byli na 10-ti měsíční prohlídce a dopadli jsme takto:Míšánek má 10,550g/77cm :$$: ,je to už kus chlapa,dr byla jím nadšená,páč vyrostl po měsíci o 3cm a že má už 8zoubků a vzadu už má naběhlé dásničky na stoličky a ze všeho co už vše umí.5.11.se naučil jak je velikej,takže máme už další úspěch k těm dalším.Někdy pěkně žvatlá,už říká i "MAMA a TATA" :C]]: ,snaží se už i pouštět nábytku,ale to udělá tak jeden krůček a když si ho s M pouštíme z náruče do náruče,tak udělá i krůček a půl. :C]]: Jinak včera dostal i druhou dávku Synflorixu a jako vždy to vydržel na jedničku bez nějakého pláče a naštěstí opět bez reakce na ten dobaneček. :*8*: :C]]: Tak ted už nás ještě čeká při roční prohlídce 4Hexa a pak se prý ještě domluvíme na třetí dávce Synflorixu. :*8*:Tak vám všem přeji at jsou dětičky zdravoulinké a at nám rostou jen a jen do krásy. :C]]: A jak jste na tom vy ostatní "LEDNÁČCI"???

http://www.prckoviste.cz/misanekkudlik

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, jak se pořád máte? Jste ohromní šikulové! My jdeme na prohlídku až v úterý, tak dam pak taky vědět. Jinak povídáme tata, mama, baba, dede (děda), teta, nene a umíme jak dělá pejsek - ha (f neumíme ), jak dělá kravička a i jak dělá koníček (to by teda nikdo kromě nás nepoznal, ale je to nádherný). Pořád se plazíme o 106 a na kolínka se nám nechce. Stoupnout si taky neumíme, to spíš dělá něco jako dřepy a tim to končí. Stále máme jen dva zuby ale zdatně je čistíme :)
Barborka je v bříšku stále hlavičkou nahoře, tak už se začínam pomalu bát. Snad se otočí holčička moje.
Mějte se všichni moc krásně

In reply to by želva

tak to je Honzicek take sikulka,kazde detatko je holt jine a umi po kazde neco jineho.Jinak jak dela pejsek take umime bez toho f a konicka take docela ovlada a umi delat i pejska ktery vrci. :s: Tak si myslim,ze Barborka ma jeste asi dost casku na pretoceni,ne???Urcite to do porodu jeste zvladne. :C]]: Jinak Misanek uz udelal krucek a pul a uz se snazi i drzet rovnovahu bez drzeni,ale porad nic moc.Doufam,ze se nekdy take sejdeme,rada bych vas poznala. :C]]: Mejte se zatim krasne a kdyztak mi pisni na mejlík.papa :a:

ahojky my jsme taky byly včera na 10.měsíční prohlídce s tím našim Vlastíčkem a máme 80cm a 12,150g :-) Jinak sedíme, lezeme, po kolínkách se leze kolem nábytku a říká : máma i táta :-)

My jsme byli s Klárkou na 10.měsíční 9. Listopadu a malá měla 10,470g a 75cm. Příští týden budu malou objednávat na roční prohlídku k zubaři aby to vycházelo na leden. Zoubků máme stále 6 už 3 měsíce u zoubků žádná změna. Říká mama, tata, baba, dada, teta, am(ham) a když vidí pejska tak dělá aff aff. Sama udělá bez držení max. 2, 3 kroky... :-)

samý dobrý zprávičky, to jsem ráda!
Míšánek je šikula :qu:
My jdeme ve středu na osmiměsíční prohlídku, tak už se taky těším no nové Matouškovo míry :ww:

In reply to by Kajula

:+^*: .....Tak to musis pak dat vedet jak jste na tom,ju.A jak se jinak vede???Kdy se opet srazime??? :C]]: Dnes jswme s M byli nakupovat detem darecky a byli jsme v tom novem obchodnim centru jak je na borech ten novej Kaufland,je tam pekna hrackarna Dracik a fakt je tam velkej vyber,nakoupili jsme toho tam dost a jeste v nedeli tam pojedem znovu,uz se tesim,strasne me to bavi vybirat hracky,pripadala jsem si tam jak v raji. :C]]:

http://www.prckoviste.cz/misanekkudlik

In reply to by Terka1980

to ani nevím, že na Borech je novej Kaufland...fakt? Nějaký velký centrum?
NO hračky bych nakupovala taky pořád a ráda, ale my už máme pro kluky tak nějak všechno....Šimíkovi už všechno, co jsme chtěli máme a Matouškovi už jen nějakou poslední věcičku - jenže nevím co.....hraček máme jako sr...k :s: , a co jinýho mě nenapadá :n:
My se taky chystáme s taťkou ne véééélikej nákup, jen teď vymyslet kdy :s:

In reply to by Kajula

je to velke...no to mi povidej,s tema hrackama jsme na tom uple stejne,ale ja proste po kazde nikdy neodolam. :$$: Ale uz postupne nejake hracky stehujeme k nesim,pac bratrovo malej Kubikovi uz plno hracek znicil,tak to tam vozime,aby si tam ti moji klucanci meli s cim hrat. :C]]: Hele Kaji az budu v Plzni,nesla by jsi se nekam pobavit,klidne i s manzou...jo a uz mame na urade dany datum svatby,silene se tesim. :C]]:

http://www.prckoviste.cz/misanekkudlik

In reply to by Terka1980

fááákt??? No to i já se těšim na fotky nevěsty! :qu: :qu: :qu: To bude bezváááá!
A kdy? Kdy? Teta povídej!!!!
Terko, já bych se pobavit šla, jenže nevím, nevím s manžou.....toho to moc nebere :00: A taky furt bručí, že nemáme peníze ..... takže teď před vánocema určitě ne :r: Nemůžu dráždit hada bosou nohou :s: :s: :s:
Ale vy byste k nám někdy mohli přijet s manžou - teda se skoro manžou :ww: na kafíčko...co?!

In reply to by Kajula

no...mame termin 19.6.2010...a fotecky urcite pak budou a nejlepe kdyby jste se dojeli podivat osobne.No to je skoda,ale ja si pockam a vyrazime aspon po novem roce,ju.Vememe i ty sve brucouny,souhlas.No to bychom mohlis se stavet,ale jeste nevim kdy presne,urcite bych ti pisla predem,jestli na nas budete mit casek...rada te opet uvidim a rada poznam i tveho druheho klucanka a manzu.

In reply to by Terka1980

tak se ozvěte a přijucháte na kafíčko a seznámíme bručouny :s: :one:
A kde se budete brát? v Plzni? Tak to bych tě přijela omrknout osobně - jůůů, to se těšíííííím :\x:

tak my měli 10,470kg a 82cm jen pro info porod.váha byla 2 650g a 46cv takže uznejte holky samy co mám doma za čáru dlouhou:-) jinak nelinka je ted zrovna marod myslím si že něco chytla u dr máme 39,5 teplotku, jinak říkáme máma a táta, děláme paci paci, jak sme velicí u toho se totálně krásně tlemíme, sedíme, zkoušíme si stoupnout v postýlce ale ještě ji to tolik nejde je narozena o měsíc dřív tak co bych taky chtěla každý mimi je jiný, chodíme na kojen.plavčo moc se nám to líbí už jsme pod vodou a super, všechny hexa máme zasebou a prevenary taky, máme dva zuby a to dole, jestli chcete tak juknětě na net na fotky.jsem i na facebooku z.placha@centrum.cz tak se mějte krásně a písněte další lednáčkovéééé novinky

www.nelinka007.rajce.net

In reply to by Zuzka Plachá

Je opravdu hodně dlouhá:-)dohnala nebo spíš předehnala tady všechny děcka.Držím palečky a´t se brzo uzdraví.Taky chodíme na plavco, (zrovna dneska jsme taky byli),taky se potámíme, tam asi nejvíc využije to svoje pokřikování NENENE:-),když má jít pod vodu:-))

Jáchymek má 10,160g a 78cm:-)
Zoubek jen jeden a to v pravo nahoře, už snad měsíc a dalším se zatím nějak nechce ven...
Taky je pěkně upovídaný, nejsrandovnější je když se mu něco nelíbí, tak pokřikuje "MAMA NENE" nebo "TATA NENE" podle toho kdo ho nazlobí:-)))

ahojky tak martinek při 10měs měl 77cm a 11,5kg :o) jinak taky chodíu nábytku a pouští se a i sesám občas ze sedu postaví a stojí a koupá než spadne na prdku :) je už snima sranda....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka