Viktorčina první kaše

20.11.2009

Tak jsme dneska zkusili první kašičku, no Viktorka se moc netvářila :sick: , snědla jen pár lžiček a začala být docela dost nervózní, pokukovala pořád po mě, kdy už vybalím to prso :s: Takže zbytek kašičky snědla Eila - alespoň někomu šmakovala :C]]: Prvně ju krmil taťka, pak jsme se prohodili, jestli si to raději nevezme odemě a i tak to nemělo moc úspěch. No, zítra zkusíme znovu :s: :a:

Jako by chtěla říct! "Jste se zbláznili či co? Koukejte vyšpulit cecíka a né nějaký kaše hnusný!" :s:
Koukám, že byla všude, jen né u malý v bříšku! :)
Moc hezký a třeba zítra budete mít větší úspěch! :a\|:

In reply to by Jaňulík 1

Jo přesně, celou dobu koukala na mě a jakoby se ptala a prso nebude? :s: Dneska už to bylo trochu lepší, vše co dostala do pusiny, tak polkla, ale asi po deseti lžičkách začala plakat, tak jsme to zase ukončili a nakojili :///: Zítra to snad bude ještě lepší :a:

:s: To je srandovni,hlavne na ty posledni fotce.Jak si strka prstiky do pusinky.Radsi,namisto lzicky :s:
Uvidis,priste ji bude urcite smakovat

Jéé, no je vidět, jak to plive ven :s: U nás taky šmakovalo hned na poprvé. A napodruhé snědl celou dávku :qu: Neboj, jen si nejspíš musí zvyknout. Zkoušej to každý den, to se zlepší . :a:

Ahoj Jajdo, jéé my jsme dnes taky dávali první kašičku..měla jsem doma vzorek od Nutrilonu-moje první kaše a čoveče nám šmakovala..ale krmila jsem ho z flašky (koupila jsem si ten variabilní dudel)..po lžičkách by to bylo na dlouho..Borísek ji spapal skoro celou, už u toho usínal a jedl ji tak 20min, tak jsem mu pak raději dala mlíčko..když začal pít, tak trošku pofňukával a díval se na mě, jakoby říkal - mami co to jako je? Ale pak si to rozmyslel.. :one: já jsem ji chutnala a je docela dobrá..tak jsem zvědavá jestli to bude mít nějaký efekt na spaní či nikoliv.. :'zz): A jak vidím Viktorku na té poslední fotce, jak má ty prstíky v pusině, tak to je pak na novou koupel ne? :s:

In reply to by rena88

Ahoj Reni, no my taky dávali ten vzorek od Nutrilonu, no, alespoň pejskovi chutnal :s: A při dnešní kaši toho snědla trochu víc, no a Eiluna, jak viděla, že neseme Viktorce kašičku, tak začala panáčkovat, asi věděla, že zase dostane zbytek :s: :a:

In reply to by rena88

No vidíš, je pravda, že se mi taky vzdbudila hned jak jsme šli spát my - kolem desáté, to ale usla hned, pak se vzbudila ve dvanáct, ale to jsem jí dala dudlíka a usla no a pak na kojení ve tři :jawdrop: normálně taky vstáváme jen jednou. Ale zase jsme teda vstávali až v sedm ráno, čili o hodinu pozdějc než obvykle, ale to je spíš náhoda, nechám se překvapit dnes v noci :s:

No, joo, vy jste jí taky připravili takovou porci jak pro dřevorubce, haha.
Jééé, co to máte za lžičku? vypadá dobře.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka